بررسی دقت لبه الگوی مومی با استفاده از دو نوع موم در شرایط مختلف زمان نگهداری و دما با میکروسکوپ الکترونی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی دقت لبه الگوی مومی با استفاده از دو نوع موم در شرایط مختلف زمان نگهداری و دما با میکروسکوپ الکترونی دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی دقت لبه الگوی مومی با استفاده از دو نوع موم در شرایط مختلف زمان نگهداری و دما با میکروسکوپ الکترونی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی دقت لبه الگوی مومی با استفاده از دو نوع موم در شرایط مختلف زمان نگهداری و دما با میکروسکوپ الکترونی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی دقت لبه الگوی مومی با استفاده از دو نوع موم در شرایط مختلف زمان نگهداری و دما با میکروسکوپ الکترونی :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله دانشکده دندانپزشکی مشهد

تعداد صفحات :۸

مقدمه: یکی از مسائل مهم در مراحل لابراتوری ساخت روکش و بریج آماده کردن مدل مومی میباشد. یک روکش زمانی دارای پیش آگهی مناسب که فاصله مارژین از خط خاتمه تراش حداقل باشد که به تطابق لبه الگوی مومی بستگی دارد. از آنجائیکه تمام مطالعات بر روی تغییرات لبه الگوی مومی پس از خروج الگو از روی مدل کار بوده است. در این مطالعه چگونگی انطباق لبه موم براساس تغییر عوامل زمان و دما و نوع موم بدون برداشتن الگوی مومی از روی مدل بررسی شده است. هدف از این مطالعه، بررسی نیاز به انطباق مجدد لبه الگوی مومی با خط خاتمه تراش پس از چند ساعت نگهداری در دماهای متفاوت با دو نوع موم نرم و سخت می باشد. مواد و روش ها: در این مطالعه مداخله گرانه موازی، ۳۰ الگوی مومی بر روی ۳۰ مدل به شکل مخروط ناقص از جنس برنج به روش غوطه ور سازی مدل درون موم مذاب در دستگاه ذوب موم و قالبگیری با یک کلاهک برنجی ساخته شدند. مدلهای برنجی به ابعاد ۶ میلیمتر × ۶ میلیمتر و زاویه تقارب ۸ درجه و عرض شولدر ۱ میلیمتر تهیه گردیدند. در این تحقیق از دو نوع موم، موم سخت (رامین) و موم نرم (رنفرت) در۳۲oC و)۲۳ oC در حمام آب (C6 Lauda و)۸ oC در یخچال) استفاده شد و زمانهای نگهداری ۲ ساعت، ۵ ساعت و ۲۲ ساعت برای دمای ۳۲oC و۲۳ oC و زمان ۲۲ ساعت برای۸ oC در نظر گرفته شد. سپس در سه نقطه مشخص روی مدل فلزی، فاصله لبه الگوی مومی از پله مدل (شولدر) با کمک میکروسکوپ الکترونی با بزرگنمایی۲۰۰ برابر اندازه گیری شد. داده ها با آنالیز واریانس سه عاملی، یک عاملی و تست دانکن با احتمال ۹۵% بررسی آماری شدند. یافته ها: ۱) میانگین تغییرات موم نرم در فاصله ۲-۰ ساعت بیشترین مقدار را نشان داد (۴.۵۲ ± ۱۵.۲۳) و بیشترین تغییرات در موم سخت در فاصله ۵-۲ ساعت (۰.۶۷ ± ۱.۲۳) مشاهده شد. ۲) موم نرم تغییرات بیشتری در دماهای۳۲ oC در مقایسه با دمای ۸oC در زمان ۲۲-۰ ساعت نشان داد . (p=0.012<0.05) 3) تغییرات لبه الگوی مومی در موم سخت حتی بعد از ۲۲ ساعت بین دماهای۲۳oC و۳۲ oC و۸ oC اختلاف معنی داری نشان نداد . (P-Value=0.9) نتیجه گیری: ۱) بهترین دمای نگهداری برای موم نرم، دمای یخچال است. ۲) بهترین موم جهت انطباق لبه الگوی مومی با مدل، موم سخت می باشد. ۳) تغییرات لبه الگوی مومی در موم سخت حتی بعد از ۲۲ ساعت از نظر کلینیکی قابل توجه نبوده است.

کلید واژه: انطباق لبه‌ای، الگوی مومی، میکروسکوپ الکترونی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.