مقاله بررسی تنوع ژنتیکی برخی از جدایه های قارچ Macrophomina phaseolina با استفاده از نشانگر های مولکولی PCR-RFLP و RAPD


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی تنوع ژنتیکی برخی از جدایه های قارچ Macrophomina phaseolina با استفاده از نشانگر های مولکولی PCR-RFLP و RAPD دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی تنوع ژنتیکی برخی از جدایه های قارچ Macrophomina phaseolina با استفاده از نشانگر های مولکولی PCR-RFLP و RAPD  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تنوع ژنتیکی برخی از جدایه های قارچ Macrophomina phaseolina با استفاده از نشانگر های مولکولی PCR-RFLP و RAPD،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی تنوع ژنتیکی برخی از جدایه های قارچ Macrophomina phaseolina با استفاده از نشانگر های مولکولی PCR-RFLP و RAPD :

مقاله بررسی تنوع ژنتیکی برخی از جدایه های قارچ Macrophomina phaseolina با استفاده از نشانگر های مولکولی PCR-RFLP و RAPD که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در ۱۳۸۹ در دانش گیاهپزشکی ایران (علوم کشاورزی ایران) از صفحه ۱۰۳ تا ۱۱۲ منتشر شده است.
نام: بررسی تنوع ژنتیکی برخی از جدایه های قارچ Macrophomina phaseolina با استفاده از نشانگر های مولکولی PCR-RFLP و RAPD
این مقاله دارای ۱۰ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله پوسیدگی ذغالی
مقاله نواحی ITS
مقاله تنوع زیستی
مقاله ژنوم

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
پوسیدگی ذغالی با عامل Macrophomina phaseolina یکی از بیمار یهای مهم اقتصادی می باشد که سبب کاهش عملکرد در گیاهان زراعی و باغی می شود. تعداد ۳۳ جدایه از قارچ M. phaseolina بدست آمده از میزبان های متفاوت مانند سویا، خربزه، لوبیا، نخود، کاج، کوکب کوهی، کیوی، پنبه و کنجد جمع آوری شدند. شدت بیماریزایی جدایه ها روی بذور خربزه در شرایط آزمایشگاه ارزیابی شد. جهت بررسی تنوع ژنتیکی جدایه ها از نشانگرهای مولکولی RAPD و PCR-RFLP استفاده شد. تکثیر نواحی ITS با استفاده از آغازگرهای ITS5 و LR5 تنها یک قطعهDNA 1600 جفت بازی را تولید کرد. نتایج نشان داد که با کاربرد نشانگر های RAPD تنوع ژنتیکی بین جدایه ها وجود دارد. داده های RAPD بر اساس پنج آغازگر تصادفی در ۱۶ جدایه، درجه بالایی از چندشکلی را در جدایه های مختلف نشان دادند. دندروگرام به روش UPGMA که با داده های RAPD رسم شد، نه گروه در سطح شباهت ۷۰ درصد ایجاد کرد. جدایه های که از مناطق مشابه بودند تمایل به گروه های نزدیک را داشته که نشان دادند که از نظر ژنتیکی به هم مرتبط اند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.