بررسی آگاهی، نگرش و عملکرد کادر پرستاری و مامایی بیمارستان های شهر مشهد در مورد طرح‌ هم اتاقی مادر و نوزاد


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی آگاهی، نگرش و عملکرد کادر پرستاری و مامایی بیمارستان های شهر مشهد در مورد طرح‌ هم اتاقی مادر و نوزاد دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی آگاهی، نگرش و عملکرد کادر پرستاری و مامایی بیمارستان های شهر مشهد در مورد طرح‌ هم اتاقی مادر و نوزاد  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی آگاهی، نگرش و عملکرد کادر پرستاری و مامایی بیمارستان های شهر مشهد در مورد طرح‌ هم اتاقی مادر و نوزاد،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی آگاهی، نگرش و عملکرد کادر پرستاری و مامایی بیمارستان های شهر مشهد در مورد طرح‌ هم اتاقی مادر و نوزاد :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : فصلنامه دانشگاه علوم پزشکی سبزوار (اسرار)

تعداد صفحات :۹

حدود پنج میلیون کودک بدلیل محرومیت از شیر مادر هر ساله در معرض سو تغذیه می‌باشند. بسیاری از اطلاعات غلط که باعث بروز مشکل در شیردهی می‌گردد، به مراقبت‌ها و عملکرد نادرست پرسنل بهداشتی مربوط می‌شود. بدین منظور مطالعه‌ای جهت بررسی آگاهی، نگرش و عملکرد کادر پرسنلی و مامایی بیمارستان‌های شهر مشهد در مورد طرح هم اتاقی مادر و نوزاد صورت گرفت. در این مطالعه توصیفی، تحلیلی، نمونه‌گیری بصورت تصادفی و به روش طبقه‌ای و خوشه‌ای در بیمارستان‌های شهر مشهد بر روی ۱۵۰ نفر از کادر پرستاری و مامایی درشیفت‌های مختلف انجام شد. ابزار گردآوری داده‌ها پرسشنامه و مشاهده عملکرد بود. نتایج نشان داد که آگاهی کادر پرستاری و مامایی در مورد این طرح خوب (۳.۹ ۲۲.۱)، نگرش آنها موافق (۴ ۲۲.۸)، عملکرد کادر پرستاری ضعیف (۱۰.۰۲ ۲۰.۲۲) و عملکرد ماماها متوسط (۱۰.۸ ۲۹.۷) می‌باشد. بین آگاهی و متغیرهای سن و نوع بیمارستان رابطه معنی‌داری وجود نداشت ولی آگاهی با شغل(p=0.0001) ، مدرک تحصیلی (p=0.0001)، سال فارغ‌التحصیلی (p=0.001)، و سابقه کار (p=0.0050) رابطه معنی‌داری داشته است. نگرش افراد با شغل، سن، مدرک تحصیلی، سابقه کار و نوع بیمارستان رابطه معنی‌داری نداشت ولی با سال فارغ التحصیلی (p=0.025) رابطه معنی‌داری داشته است. عملکرد کادر پرستاری با شغل، سن، سال فارغ‌التحصیل، سابقه کار و شیفت کاری رابطه معنی‌داری نداشت اما با مدرک تحصیلی (p=0.005) و نوع بیمارستان (p=0.0001) رابطه معنی‌داری داشت. عملکرد ماماها با سن، مدرک تحصیلی، سابقه کار و شیفت رابطه معنی‌داری نداشت ولی با سال فازغ‌التحصیلی و نوع بیمارستان (p=0.0001) رابطه معنی‌داری داشته است. استفاده از کارگاه شیرمادر، برنامه آموزشی دانشکده و دستور العمل مرکز بهداشت باعث افزایش نمره آگاهی، نگرش و عملکرد افراد گردید. بین آگاهی کادر پرستاران و مامایی با نگرش آنها p=0.0001)و(r=0.3 ، بین نگرش کادر پرستاری با عملکرد آنها (r=0.2 , p=0.045) و بین آگاهی و عملکرد ماماها (r=0.26 , p=0.008) رابطه معنی‌داری وجود نداشت، در حالی که بین آگاهی و عملکرد کادر پرستاری و نیز بین نگرش و عملکرد ماماها رابطه معنی‌داری وجود نداشت. با توجه به نتایج حاصله و عملکرد کمتر از حد انتظار کادر پرستاری و مامایی، توصیه می‌شود برنامه‌های آموزشی بیشتری جهت ارتقا کیفیت عملکرد بیمارستان‌ها و ایجاد انگیزه در کادر پرستاری و مامایی بعمل آید.

کلید واژه: آگاهی، نگرش، عملکرد، هم اتاقی، مادر و نوزاد

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.