مقاله واکنش تابعی حشرات کامل نر و ماده کفشدوزک (Hippodamia variegata Goeze (Col.: Coccinellidae روی شته سیاه باقلا


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
7 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله واکنش تابعی حشرات کامل نر و ماده کفشدوزک (Hippodamia variegata Goeze (Col.: Coccinellidae روی شته سیاه باقلا دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله واکنش تابعی حشرات کامل نر و ماده کفشدوزک (Hippodamia variegata Goeze (Col.: Coccinellidae روی شته سیاه باقلا  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله واکنش تابعی حشرات کامل نر و ماده کفشدوزک (Hippodamia variegata Goeze (Col.: Coccinellidae روی شته سیاه باقلا،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله واکنش تابعی حشرات کامل نر و ماده کفشدوزک (Hippodamia variegata Goeze (Col.: Coccinellidae روی شته سیاه باقلا :

مقاله واکنش تابعی حشرات کامل نر و ماده کفشدوزک (Hippodamia variegata Goeze (Col.: Coccinellidae روی شته سیاه باقلا که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در ۱۳۸۹ در دانش گیاهپزشکی ایران (علوم کشاورزی ایران) از صفحه ۱۴۳ تا ۱۵۰ منتشر شده است.
نام: واکنش تابعی حشرات کامل نر و ماده کفشدوزک (Hippodamia variegata Goeze (Col.: Coccinellidae روی شته سیاه باقلا
این مقاله دارای ۸ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله واکنش تابعی
مقاله زمان دستیابی
مقاله قدرت جستجو
مقاله Hippodamia variegata؛ Aphis fabae

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
کفشدوزک ها با فعالیت شکارگری خود نقش مهمی در کنترل طبیعی شته ها دارند. کفشدوزک Hippodamia variegata Goeze گونه ای با پراکنش جهانی است که در ایران نیز به وفور یافت می شود. یکی از معیارهایی که در بررسی کارایی شکارگران مورد استفاده قرار می گیرد، واکنش آنها به تغییر تراکم میزبان (واکنش تابعی) است. واکنش تابعی حشرات کامل نر و ماده این کفشدوزک در شرایط آزمایشگاهی (دما ۲۳±۱oC، رطوبت ۷۰±۱۰% و دوره نوری L:D 16:8) روی شته سیاه باقلا مورد بررسی قرار گرفت. برای گرفتن نتایج دقیق تر از شته های همسن استفاده شد. آزمایش درون پتری و روی برگ باقلا به مدت ۲۴ ساعت و در ۱۵ تا ۲۰ تکرار انجام شد. بعد از ۲۴ ساعت تعداد شته های خورده شده شمارش شد. نتایج نشان داد که واکنش تابعی حشرات کامل نر و ماده کفشدوزک H. variegata نسبت به تراکم های مختلف شته سیاه باقلا (حشرات کامل نر تراکم های ۲، ۴، ۸، ۱۶، ۳۲، ۴۵، ۶۰ و حشرات کامل ماده تراکم های ۲، ۴، ۸، ۱۶، ۴۰، ۶۰، ۸۰، ۱۰۰) از نوع دوم می باشد. برای تعیین پارامترهای قدرت جستجو (a) و زمان دستیابی به میزبان (Th) از معادله راجرز استفاده شد. پارامتر های اشاره شده به ترتیب برای حشرات کامل نر ۰۱۵۸۹ و ۱۱۹۴۵ ساعت و برای حشرات کامل ماده ۰۰۹۲۶ و ۰۴۰۹۸ ساعت برآورد گردید. با استفاده از یک معادله ترکیبی واکنش های تابعی مورد مقایسه قرار گرفت و مشخص شد زمان دستیابی در دو جنس دارای تفاوت معنی دار می باشد. بر این اساس حشرات ماده و نر به ترتیب قادرند ۵۸۶ و ۲۰۱ شته را در هر روز از بین ببرند. بنابراین به نظر می رسد که نقش حشرات ماده این کفشدوزک در کنترل جمعیت شته سیاه باقلا بیش از دو برابر نرهاست.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.