مقایسه تغییرات فشار داخل چشم، حین القای بی هوشی با دو روش القای با میدازولام و پروپوفول در اعمال جراحی چشم


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقایسه تغییرات فشار داخل چشم، حین القای بی هوشی با دو روش القای با میدازولام و پروپوفول در اعمال جراحی چشم دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقایسه تغییرات فشار داخل چشم، حین القای بی هوشی با دو روش القای با میدازولام و پروپوفول در اعمال جراحی چشم  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقایسه تغییرات فشار داخل چشم، حین القای بی هوشی با دو روش القای با میدازولام و پروپوفول در اعمال جراحی چشم،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقایسه تغییرات فشار داخل چشم، حین القای بی هوشی با دو روش القای با میدازولام و پروپوفول در اعمال جراحی چشم :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله علمی دانشگاه علوم پزشکی گرگان

تعداد صفحات :۸

کاهش فشار داخل چشم و ممانعت از افزایش آن حین القاء بی هوشی، انجام لارنگوسکوپی و لوله گذاری داخل نای و پس از آن، در طی انجام اعمال جراحی داخل چشم، تاثیر به سزایی در میزان موفقیت عمل جراحی دارد. در مطالعه حاضر، دو داروی میدازولام و پروپوفول از حیث ایجاد شرایط مناسب حین القاء، لارنگوسکوپی و لوله گذاری داخل نای مورد ارزیابی و مقایسه قرار گرفتند. هدف این بررسی، معرفی دارویی است که بتواند به نحو مؤثرتری فشار داخل چشم را کاهش داده و از افزایش آن به دنبال لارنگوسکوپی و لوله گذاری داخل نای ممانعت به عمل آورد. بنابراین، تعداد ۱۰۰ بیمار با روش نمونه گیری آسان انتخاب، و به دو گروه تقسیم شدند. گروه یک، ۰.۲ میلی گرم میدازولام به ازای هر کیلوگرم از وزن بدن، ۰.۲ میگروگرم سوفنتانیل به ازای هر کیلوگرم از وزن بدن و ۰.۵ میلی گرم آتراکوریوم به ازای هر کیلوگرم از وزن بدن، گروه دو، ۲.۵ میلی گرم پروپوفول به ازای هر کیلوگرم وزن بدن، ۰.۲ میکروگرم سوفنتانیل به ازای هر کیلوگرم از وزن بدن و ۰.۵ میلی گرم آتراکوریوم به ازای هر کیلوگرم از وزن بدن دریافت نمودند. فشار داخل چشم توسط تونومتر شیوتز قبل و بعد از القاء بی هوشی و نیز بالافاصله پس از لوله گذاری داخل نای اندازه گیری شد. در هر دو گروه بدنبال القاء بی هوشی، فشار داخل چشم نسبت به فشار پایه کاهش یافت (P<.0001) لارنگوسکوپی و لوله گذاری داخل نای باعث افزایش فشار داخل چشم در گروه یک شد، هر چند این افزایش فاقد ارزش آماری بود و از فشار پایه بیشتر نشد. در گروه دو، فشار داخل چشم در پاسخ به لارنگوسکوپی و لوله گذاری داخل نای افزایش نیافت (P<0.0001) ما به این نتیجه رسیدیم پروپوفول در مقایسه با میدازولام به نحو موثرتری از افزایش فشار داخل چشم به دنبال لارنگوسکوپی و لوله گذاری داخل نای پیشگیری می کند.

کلید واژه: میدازولام، پروپوفول، فشار داخل چشم

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.