اسفنکتروتومی آندوسکوپیک در معالجه بیماران با عوارض بعد از جراحی برداشتن کیسه صفرا (مطالعه گذشته نگر ۳۴ بیمار در طول یکسال)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 اسفنکتروتومی آندوسکوپیک در معالجه بیماران با عوارض بعد از جراحی برداشتن کیسه صفرا (مطالعه گذشته نگر ۳۴ بیمار در طول یکسال) دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد اسفنکتروتومی آندوسکوپیک در معالجه بیماران با عوارض بعد از جراحی برداشتن کیسه صفرا (مطالعه گذشته نگر ۳۴ بیمار در طول یکسال)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اسفنکتروتومی آندوسکوپیک در معالجه بیماران با عوارض بعد از جراحی برداشتن کیسه صفرا (مطالعه گذشته نگر ۳۴ بیمار در طول یکسال)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن اسفنکتروتومی آندوسکوپیک در معالجه بیماران با عوارض بعد از جراحی برداشتن کیسه صفرا (مطالعه گذشته نگر ۳۴ بیمار در طول یکسال) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : پژوهش در پزشکی

تعداد صفحات :۸

مقدمه: سنگ های صفراوی از مشکلات شایع جوامع بشری بوده و شیوع آن در جوامع غربی حدود ۱۰% می باشد. نظر به اینکه درمان جراحی برداشتن کیسه صفرا هنوز بهترین روش درمان سنگ های صفراوی علامتدار می باشد، عوارض و مشکلاتی که بعد از عمل جراحی ایجاد می شود مانند سنگ باقیمانده در مجرای کلدوک موضوع این مطالعه می باشد. روش بررسی: در مطالعه حاضر پرونده بیمارانی که به خاطر عوارض بعد از جراحی برداشتن کیسه صفرا در طول سال ۱۳۷۵ در بخش گوارش بیمارستان شریعتی بستری بوده اند به صورت گذشته نگر مورد مطالعه قرار گرفته است. نتایج: در مطالعه ما ۳۴ بیمار مبتلا به سندرم بعد از کله سیستکتومی مورد بررسی قرار گرفتند. سن متوسط بیماران ۶۱ سال بود. و شایع ترین علامت موقع مراجعه درد شکمی در ناحیه اپیگاستر RUQ شایع ترین اختلال در آزمایش های بیوشیمیایی بالا بودن یا آلکالن فسفاتاز بوده است. بیشترین تشخیص در این بیماران سنگ های باقیمانده در مجاری صفراوی بود و بقیه مبتلا به تنگی مجاری صفراوی و سندرم استامپ بودند. از ۲۶ بیمار مبتلا به سنگ های باقیمانده در مجاری صفراوی در ۲۱ بیمار با سونوگرافی محرز گردید. ERCP تشخیص سنگ قطعی شد. در ۱۸ بیمار در آوردن سنگ با اسفنکتروتومی امکان پذیر تشخیص تمام بیماران با شد و در بقیه موارد جراحی مجدد ضرورت پیدا کرد. بحث: سنگ باقیمانده در مجاری صفراوی بیشترین اختلال در موارد سندرم بعد از کله سیستکتومی بوده و همواره موقع عمل جراحی کیسه صفرا به خصوص در افراد مسن باید به فکر وجود همزمان سنگ در مجاری صفراوی باشیم. در صورت وجود چنین یا عارضه ای ابتدا باید از طریق اسفنکتروتومی برای در آوردن سنگ با Basket بالون تلاش کرد که این روش در بیش از نیمی از بیماران ما موفقیت آمیز بوده است و در صورتی که این کار مقدور نبود، باید برای جراحی مجدد اقدام کرد.

کلید واژه: سنگ های صفراوی، کله سیستکتومی، اسفنگتروتومی اندوسکوپیک

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.