مقاله کاهش ارتعاشات پوسته های استوانه ای FGM هوشمند با استفاده از لایه های مگنتو استریکتیو


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله کاهش ارتعاشات پوسته های استوانه ای FGM هوشمند با استفاده از لایه های مگنتو استریکتیو دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله کاهش ارتعاشات پوسته های استوانه ای FGM هوشمند با استفاده از لایه های مگنتو استریکتیو  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله کاهش ارتعاشات پوسته های استوانه ای FGM هوشمند با استفاده از لایه های مگنتو استریکتیو،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله کاهش ارتعاشات پوسته های استوانه ای FGM هوشمند با استفاده از لایه های مگنتو استریکتیو :

مقاله کاهش ارتعاشات پوسته های استوانه ای FGM هوشمند با استفاده از لایه های مگنتو استریکتیو که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در تابستان ۱۳۸۷ در مهندسی مکانیک جامدات از صفحه ۹ تا ۱۸ منتشر شده است.
نام: کاهش ارتعاشات پوسته های استوانه ای FGM هوشمند با استفاده از لایه های مگنتو استریکتیو
این مقاله دارای ۱۰ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله کاهش ارتعاشات
مقاله ماده FGM
مقاله لایه های مگنتواستریکتیو
مقاله کنترل فیدبک سرعت

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
در این مقاله تحلیل رفتار ارتعاشی پوسته های استوانه ای FGM هوشمند مجهز به لایه های سنسور و عملگر مگنتو استریکتیو مورد بررسی قرار گرفته است. به منظور کاهش ارتعاش، از یک کنترل تناسبی فیدبک منفی سرعت در تعامل با لایه های حسگر و عملگر استفاده شده است. برای لحاظ کردن اثرات تغییر شکل برشی و عرضی و اینرسی دورانی، فرمولبندی مسئله براساس تئوری تغییر شکل برشی مرتبه اول موسوم به FSDT انجام شده است. پوسته های FGM مورد مطالعه ترکیبی از فلز و سرامیک در نظر گرفته شده است که خواص ساختاری آنها وابسته به دما و مدرج در جهت ضخامت پوسته استوانه ای مطابق با کسر حجمی قانون توانی می باشد. لایه های مگنتواستریکتیو نیز از جنس ترفنول دی در نظر گرفته شده اند. از روش انتگرال زمانی نیومارک و آنالیز مودال برای حل معادلات دیفرانسیل مربوطه به ترتیب در حوزه زمان و فرکانس استفاده شده است. اثرات مشخصه های کاهش ارتعاشات لایه های مگنتواستریکتیو در دو حوزه زمان و فرکانس، تاثیر موقعیت مکانی قرارگیری این لایه ها، ضخامت آنها و پارامترهای کنترل مورد تحقیق قرار گرفته اند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.