شیوع انتروباکتریاسه های تولید کننده انتروتوکسین مقاوم به حرارت در مواد غذائی ارسالی به آزمایشگاه میکروب شناسی مواد غذائی مرکز تحقیقاتی و آموزشی علوم آزمایشگاهی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 شیوع انتروباکتریاسه های تولید کننده انتروتوکسین مقاوم به حرارت در مواد غذائی ارسالی به آزمایشگاه میکروب شناسی مواد غذائی مرکز تحقیقاتی و آموزشی علوم آزمایشگاهی دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد شیوع انتروباکتریاسه های تولید کننده انتروتوکسین مقاوم به حرارت در مواد غذائی ارسالی به آزمایشگاه میکروب شناسی مواد غذائی مرکز تحقیقاتی و آموزشی علوم آزمایشگاهی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی شیوع انتروباکتریاسه های تولید کننده انتروتوکسین مقاوم به حرارت در مواد غذائی ارسالی به آزمایشگاه میکروب شناسی مواد غذائی مرکز تحقیقاتی و آموزشی علوم آزمایشگاهی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن شیوع انتروباکتریاسه های تولید کننده انتروتوکسین مقاوم به حرارت در مواد غذائی ارسالی به آزمایشگاه میکروب شناسی مواد غذائی مرکز تحقیقاتی و آموزشی علوم آزمایشگاهی :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : پژوهش در پزشکی

تعداد صفحات :۶

سابقه و هدف: اسهال یکی از علل مهم مرگ و میر کودکان در کشورهای جهان سوم می باشد. طبق آمار منتشره از طرف سازمان بهداشت جهانی (WHO) سالانه حدود ۱۲ میلیون کودک در سراسر جهان بر اثر ابتلا به بیماریهای مختلف جان خود را از دست می دهند که سهم بیماری اسهال، ۵ میلیون نفر در سال می باشد. باکتری ها با مکانیسم های مختلفی در ایجاد اسهال نقش دارند. یکی از مهمترین مکانیسم ها تولید انتروتوکسین از جمله انتروتوکسین مقاوم به حرارت می باشد. روشهای ارزیابی انتروتوکسین مقاوم به حرارت شامل تکنیک های سریع Gene probe ,ELISA, و روش بیولوژیک استفاده از نوزاد موش Suckling Mouse Assay (SMA) می باشد. با توجه به نقش مواد غذائی آلوده در ایجاد بیماری اسهال بررسی شیوع انتروباکتریاسه های تولید کننده انتروتوکسین مقاوم به حرارت از اهمیت ویژه ای برخوردار می باشد.مواد و روشها: در این مطالعه مقطعی، ۱۰۸۱ مورد ماده غذائی از نظر وجود باکتری های خانواده انتروباکتریاسه مورد آزمایش قرار گرفتند.یافته ها: از ۱۰۸۱ مورد ماده غذائی تحت آزمایش، ۲۶۵ مورد (۲۴.۵%) آلوده به میکروبهای خانواده انتروباکتریاسه بودند. ۲۰۳ مورد از انتروباکتریاسه هائی که قادر به تولید انتروتوکسین بودند (اشریشیاکلی ۱۰۲ مورد، انتروباکتر ۴۴ مورد، کلبسیلا ۳۰ مورد و سیتروباکترفروندی ۲۷ مورد) از نظر تولید انتروتوکسین مقاوم به حرارت با روش SMA مورد بررسی قرار گرفتند. این مطالعه نشان داد که در ۷% از باکتری های ذکر شده، انتروتوکسین مقاوم به حرارت وجود داشت.نتیجه گیری و توصیه ها: با توجه به شیوع %۷ انتروتوکسینوژنهای باکتریهای روده ای، لزوم نظارت بهداشتی دقیق تر بر محصولات غذایی توصیه می شود.

کلید واژه: انتروباکتریاسه، مواد غذائی، انتروتوکسین مقاوم به حرارت، روش SMA

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.