مقاله تاثیر بکارگیری مدل مراقبتی «حساس سازی بستری مجدد» بر کنترل عوارض بیماری نارسایی احتقانی قلب بیماران بستری در مراکز قلب و عروق تهران، ۱۳۸۸


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
8 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تاثیر بکارگیری مدل مراقبتی «حساس سازی بستری مجدد» بر کنترل عوارض بیماری نارسایی احتقانی قلب بیماران بستری در مراکز قلب و عروق تهران، ۱۳۸۸ دارای ۲۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تاثیر بکارگیری مدل مراقبتی «حساس سازی بستری مجدد» بر کنترل عوارض بیماری نارسایی احتقانی قلب بیماران بستری در مراکز قلب و عروق تهران، ۱۳۸۸  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر بکارگیری مدل مراقبتی «حساس سازی بستری مجدد» بر کنترل عوارض بیماری نارسایی احتقانی قلب بیماران بستری در مراکز قلب و عروق تهران، ۱۳۸۸،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تاثیر بکارگیری مدل مراقبتی «حساس سازی بستری مجدد» بر کنترل عوارض بیماری نارسایی احتقانی قلب بیماران بستری در مراکز قلب و عروق تهران، ۱۳۸۸ :

مقاله تاثیر بکارگیری مدل مراقبتی «حساس سازی بستری مجدد» بر کنترل عوارض بیماری نارسایی احتقانی قلب بیماران بستری در مراکز قلب و عروق تهران، ۱۳۸۸ که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در شهریور ۱۳۸۹ در علوم پزشکی رازی (مجله دانشگاه علوم پزشکی ایران) از صفحه ۳۳ تا ۵۰ منتشر شده است.
نام: تاثیر بکارگیری مدل مراقبتی «حساس سازی بستری مجدد» بر کنترل عوارض بیماری نارسایی احتقانی قلب بیماران بستری در مراکز قلب و عروق تهران، ۱۳۸۸
این مقاله دارای ۱۸ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله نارسایی احتقانی قلب
مقاله بستری مجدد
مقاله مدل مراقبتی «حساس سازی بستری مجدد»

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
زمینه و هدف: علی رغم پیشرفت در تشخیص و درمان دارویی نارسایی احتقانی قلب [Congestive Heart Failure (CHF)]، هنوز میزان بستری مجدد و عوارض ناشی از این بیماری بالاست. به همین دلیل بکارگیری مدل های بومی که تاکنون کمتر مورد مطالعه بوده اند، می تواند به عنوان یک ضرورت در کنترل این بیماری مطرح باشند. هدف از این پژوهش، بررسی تاثیر بکارگیری مدل بومی بالینی مراقبتی «حساس سازی بستری مجدد» در کنترل عوارض بیماری نارسایی احتقانی قلب است.
روش کار: این مطالعه یک پژوهش نیمه تجربی است که بر روی ۱۲۰ بیمار (۶۲ نفر گروه آزمون و ۵۸ نفر گروه شاهد) در مدت ۹۰ روز در ۲ بیمارستان فوق تخصصی قلب و عروق در شهر تهران انجام شده است. ابزار گردآوری اطلاعات شامل پرسشنامه (دموگرافیک، میزان بستری مجدد، شاخص های خونی وتوده بدنی) و پرسشنامه سنجش میزان فعالیت روزمره زندگی لاوتون بود که قبل و بعد از اجرای مدل در دو گروه تکمیل شدند. داده ها به وسیله نرم افزار آماری SPSS V.17 و با استفاده از آزمون های آماری توصیفی و تحلیلی (t مستقل، و من ویتنی یو و آنالیز واریانس با اندازه گیری های مکرر) مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفتند.
یافته ها: یافته ها نشان داد میانگین های میزان بستری مجدد بیماران قبل از مداخله در گروه های آزمون و شاهد به ترتیب (۲۵۸ و ۲۵۹) بود که بعد از مداخله به (۰۳۳ و ۲۶۲) تغییر یافت. همچنین شاخص توده بدنی قبل از مداخله در گروه های آزمون و شاهد به ترتیب (۲۸۷۲ و ۲۸۳۹) که بعد از مداخله به (۲۶۵۵ و ۲۹۴۶)، و نیز میانگین امتیاز لاوتون از فعالیت روزمره زندگی قبل از مداخله در گروه های آزمون و شاهد مردان به ترتیب (۲۹ و ۳) بود که بعد از مداخله به (۴۱۳ و ۲۳) رسید. در زنان قبل از مداخله در دو گروه آزمون و شاهد به ترتیب (۴۸۹ و ۵) بود که بعد از مداخله به (۶۵۲ و ۴۳) تغییر کرد. نتایج آزمون های آماری t مستقل، و من ویتنی یو نشان داد بین دو گروه آزمون و شاهد میزان دفعات بستری مجدد، میانگین نمایه توده بدنی و شاخص های خونی(میزان سدیم، پتاسیم و کراتینین سرم) تفاوت معنی دار (P£۰۰۰۱) وجود دارد. از طرفی آنالیز واریانس با اندازه گیری های مکرر نشان داد تغییرات میزان فعالیت روزمره زندگی بیماران در طی قبل (یک بار اندازه گیری) و بعد از مداخله (دو بار اندازه گیری) بین دو گروه آزمون و شاهد معنی دار بود، به طوری که در گروه آزمون بیشتر از گروه شاهد شده است.
نتیجه گیری: بکارگیری «مدل حساس سازی بستری مجدد» در اکثر پارامترهای مربوط به شاخص های کنترل بیماری نارسایی احتقانی قلب مانند میانگین دفعات بستری مجدد، نمایه توده بدنی، شاخص های خونی و میزان فعالیت روزمره زندگی بیماران گروه مداخله اثر مثبت داشته است؛ یعنی بکارگیری مدل موجب حساس شدن بیماران، خانواده و پرستاران نسبت به بستری مجدد به عنوان یک مشکل و به دنبال آن کنترل عوارض بیماری نارسایی احتقانی قلب شده است. بنابراین با توجه به بار این بیماری و هزینه های هنگفت درمان و از طرف دیگر به دلیل کارآیی این مدل بومی جهت کنترل بستری مجدد و عوارض این بیماری، بکارگیری آن پیشنهاد می شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.