بررسی اثر گالاکتوز و فروکتوز به عنوان جایگزین گلوکز در محیط کشت بر تکوین جنین های دو سلولی موش در محیط آزمایشگاه (In vitro)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
9 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی اثر گالاکتوز و فروکتوز به عنوان جایگزین گلوکز در محیط کشت بر تکوین جنین های دو سلولی موش در محیط آزمایشگاه (In vitro) دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی اثر گالاکتوز و فروکتوز به عنوان جایگزین گلوکز در محیط کشت بر تکوین جنین های دو سلولی موش در محیط آزمایشگاه (In vitro)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی اثر گالاکتوز و فروکتوز به عنوان جایگزین گلوکز در محیط کشت بر تکوین جنین های دو سلولی موش در محیط آزمایشگاه (In vitro)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی اثر گالاکتوز و فروکتوز به عنوان جایگزین گلوکز در محیط کشت بر تکوین جنین های دو سلولی موش در محیط آزمایشگاه (In vitro) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله دانشگاه علوم پزشکی مازندران (نامه دانشگاه)

تعداد صفحات :۱۰

سابقه و هدف: منابع انرژی نقش مهمی را در تکوین جنین های قبل از لانه گزینی بر عهده دارند. یکی از مهمترین منابع تامین کننده انرژی، گلوکز می باشد که تاثیر آن در مراحل مختلف تکوین جنین مورد تحقیق بسیار قرار گرفته است. از آنجایی که فروکتوز و گالاکتوز از ایزومرهای مهم گلوکز می باشند و مطالعات کمی در خصوص تاثیر آنها بر تکوین جنین در محیط آزمایشگاه انجام گرفته است، لذا این مطالعه علاوه بر بررسی مجدد تاثیر گلوکز بر رشد و نمو جنین، تاثیر این دو ایزومر را به عنوان جایگزینی برای گلوکز در محیط کشت مورد بررسی قرار می دهد.مواد و روش ها: موش های سفید سوییسی بعد از تحریک تخمک گذاری توسط هورمون HMG و HCG و جفت گذاری ۴۸ تا ۵۰ ساعت بعد از آخرین تزریق، کشته شده و جنین های دو سلولی به وسیله فلاشینگ از لوله های رحمی آنها جمع آوری شدند. جنین ها به طور تصادفی به محیط های کشت موردنظر انتقال داده شده و تا مرحله هچینگ(خروج از زونا پلوسیدا) کشت داده شدند. در این تحقیق محیط های کشتT6 حاوی گلوکز(T6+g1) ، T6 حاوی گالاکتوز (T6+gal)، T6 حاوی فروکتوز (T6+fr) و‏T6 بدون هگزوز(T6-h) مورد استفاده قرار گرفتند.یافته ها: درصد جنین های رسیده به مرحله بلاستوسیست در محیط های کشت فوق به ترتیب ۲۵/۹۱، ۰۹/۶۷، ۸۵/۹۲ و ۹۲/۷۰ بود. همچنین به ترتیب ۸۲/۴۰، ۲۱/۲۵، ۸۵/۴۲ و ۴۶/۲۳ درصد از جنین ها بعد از ۷۲ ساعت به مرحله هچینگ رسیدند. درصد جنین های بلاستوسیست و هچینگ در محیطT6+g1 و T6+ fr به طور معنی داری بیشتر از محیط T6+gal و T6-h بود (p<0.0001)، اما هیچ اختلاف معنی داری بین جنین های کشت داده شده در محیط T6+gal نسبت به محیط T6-h و نیزT6+fr نسبت به T6+gl مشاهده نشد.استنتاج: براساس یافته های این تحقیق می توان استنتاج نمود که گالاکتوز نمی تواند جانشین مناسبی برای گلوکز در محیط کشت جنین های اولیه باشد، اما فروکتوز می تواند جایگزین گلوکز در محیط کشت شود، بدون این که تکوین جنین ها در مقایسه با گلوکز دچار اختلال شود. با وجود این استفاده از فروکتوز به عنوان جانشین گلوکز به مطالعات بیشتری نیاز دارد.

کلید واژه: گالاکتوز، فروکتوز، رشد و تکامل جنینی، بارورسازی آزمایشگاهی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.