مقایسه روش های مختلف استخراج روغن از کبد کوسه ماهی و ماهی کلیکا و مقدار ویتامین های B و A در آنها


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقایسه روش های مختلف استخراج روغن از کبد کوسه ماهی و ماهی کلیکا و مقدار ویتامین های B و A در آنها دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقایسه روش های مختلف استخراج روغن از کبد کوسه ماهی و ماهی کلیکا و مقدار ویتامین های B و A در آنها  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقایسه روش های مختلف استخراج روغن از کبد کوسه ماهی و ماهی کلیکا و مقدار ویتامین های B و A در آنها،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقایسه روش های مختلف استخراج روغن از کبد کوسه ماهی و ماهی کلیکا و مقدار ویتامین های B و A در آنها :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد

تعداد صفحات :۱۳

زمینه و هدف: روغن ماهی و کبد کوسه ماهی منابع غنی از ویتامینهای A وB میباشند. ویتامین A در شب کوری تقویت سیستم ایمنی، رشد استخوانی و رشد سلول های بدن ضروری بوده و ویتامین D در جذب کلسیم و فسفر دخالت دارد و برای رشد استخوان ها لازم است. روغن ماهی و کبد کوسه ماهی حاوی اسیدهای چرب ضروری ایکوزاپنتانوئیک اسید و دکوزاهگزانوئیک اسید بوده که در کاهش بروز بیماری های قلبی – عروقی تاثیر بسزائی دارد. این پژوهش با هدف بررسی روش های مختلف استخراج و میزان روغن کبد کوسه ماهی و ماهی کیلکا و نیز تعیین مقدار ویتامین های A وD در آنها، برای استفاده بهینه از منابع زیستی موجود در کشور طراحی گردید.روش مطالعه: روغن از کبد کوسه ماهی و ماهی کیلکا با استفاده از روش های مکانیکی، هضم قلیایی، استخراج با حلال و روش Bligh & Dyer استخراج شد. ویتامین های A وD در روغن حاصله با استفاده از روش های مدون تعیین مقدار گردید.نتایج: نتایج نشان داد از بین روش های انجام شده، بیشترین بازده روغن متعلق به روش Bligh & Dyer می باشد. (۴۵.۳% در نمونه کبد کوسه ماهی و ۶.۶۳% در نمونه ماهی کیلکا) و نیز میزان ویتامین های D و A در روش مذکور نسبت به سایر روش های انجام گرفته بالاتر می باشد. این مقدار برای استفاده در مورد ماهی کیلکا به علت میزان کم روغن در آن مناسب نمی باشد.نتیجه گیری: با توجه به یافته های این تحقیق مشخص گردید، روغن کبد کوسه ماهی دارای مقادیر مناسبی از ویتامین های D و A بوده که استخراج آن از کبد کوسه ماهی به منظور استفاده در فرمولاسیون فرآورده های دارویی مورد نظر سودمند می باشد.

کلید واژه: روغن ماهی، ویتامین A, ویتامین D, کوسه ماهی و ماهی کیلکا

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.