جداسازی و تخصیص آلفا ۱- مهار کننده پروتئیناز از منبع انسانی و تعیین برخی خصوصیات فیزیکوشیمیایی آن


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 جداسازی و تخصیص آلفا ۱- مهار کننده پروتئیناز از منبع انسانی و تعیین برخی خصوصیات فیزیکوشیمیایی آن دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد جداسازی و تخصیص آلفا ۱- مهار کننده پروتئیناز از منبع انسانی و تعیین برخی خصوصیات فیزیکوشیمیایی آن  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی جداسازی و تخصیص آلفا ۱- مهار کننده پروتئیناز از منبع انسانی و تعیین برخی خصوصیات فیزیکوشیمیایی آن،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن جداسازی و تخصیص آلفا ۱- مهار کننده پروتئیناز از منبع انسانی و تعیین برخی خصوصیات فیزیکوشیمیایی آن :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله علوم پزشکی مدرس، آسیب شناسی زیستی (علوم پزشکی مدرس)

تعداد صفحات :۱۳

هدف: مطالعه حاضر روش تخلیص آلفا – ۱- مهارکننده پروتئیناز از منبع غنی شده خمیر IV-1 کوهن را با حذف مراحل پیچیده و مواد شیمیایی گران قیمت در شرایط ساده و مقرون به صرفه و سریع توضیح می دهد.مواد و روشها: ابتدا A1PI با دو مرحله رسوبگیری به وسیله پلی اتیلن گلیکول از سایر پروتئینهای موجود در منبع اولیه (خمیر IV-1 استخراج و سپس با استفاده از کروماتوگرافی تعویض یون روی ژل -DEAE سفاروز CL6B پروتئین با درجه خلوص بالاتر جداسازی و تخلیص شد. ویروس زدایی محصول به روش پاستوریزاسیون (انکوباسیون ۶۰C و ۱۰ ساعت) بدون تغییر فاحش در فعالیت بیولوژیکی پروتئین آن انجام شد. محصول نهایی به وسیله روش اولترافیلتراسیون تغلیظ و سپس به صورت لیوفیلیزه نگهداری شد. برای تعیین فعالیت پروتئین از ظرفیت مهاری تریپسین (TIC) استفاده شد. میزان AIPI محصول با روش ایمونودیفیوژن شعاعی (SRID) تعیین شد.نتایج: در این فرایند راندمان ۶۰% و درجه خلوص A1PI ایزوله شده ۰.۶۲ و وزن ملکولی آن با استفاده از روش SDS-PAGE در حدود ۵۴۰۰۰D تخمین زده شد. همچنین برای مشاهده دقیقتر درجه خلوص و تایید خاصیت آنتی ژنیک (ایمونوراکتیویته) از روش ایمونوالکتروفورز در مقابل آنتی بادی تام انسانی و آنتی بادی اختصاصی بر علیه AIPI استفاده شد.نتیجه گیری: نتایج فوق بیانگر تخلیص A1PI با درجه خلوص ۶۲% می باشد، همچنین بررسی A1PI و تریپسین حاکی از آن بود که۱.۵-۲µg از این پروتئین توانایی مهار۱µg تریپسین را داشت بنابراین هم درجه خلوص و هم خاصیت مهارکنندگی A1PI تخلیص شده با نوع تجاری قابل مقایسه است.

کلید واژه: آلفا ۱- مهار کننده پروتئیناز (آلفا ۱- آنتی تریپسین)، پالایش پلاسما، خمیر IV-1 کوهن، تخلیص پروتئین

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.