بررسی عوامل اتیولوژیک و نتایج دید نهایی انسداد شاخه وریدی شبکیه در بیمارستان نیکوکاری تبریز در عرض یک سال ( ۱۳۷۷-۱۳۷۶)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی عوامل اتیولوژیک و نتایج دید نهایی انسداد شاخه وریدی شبکیه در بیمارستان نیکوکاری تبریز در عرض یک سال ( ۱۳۷۷-۱۳۷۶) دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی عوامل اتیولوژیک و نتایج دید نهایی انسداد شاخه وریدی شبکیه در بیمارستان نیکوکاری تبریز در عرض یک سال ( ۱۳۷۷-۱۳۷۶)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی عوامل اتیولوژیک و نتایج دید نهایی انسداد شاخه وریدی شبکیه در بیمارستان نیکوکاری تبریز در عرض یک سال ( ۱۳۷۷-۱۳۷۶)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی عوامل اتیولوژیک و نتایج دید نهایی انسداد شاخه وریدی شبکیه در بیمارستان نیکوکاری تبریز در عرض یک سال ( ۱۳۷۷-۱۳۷۶) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تبریز

تعداد صفحات :۹

زمینه و اهداف: انسداد شاخه وریدی شبکیه یکی از اختلالات عروقی شایع شبکیه است که جز فوریتهای چشم پزشکی بوده و تهدید کننده دید است و هدف از این مطالعه بررسی عوامل اتیولوژیک این اختلال می باشد.روش بررسی: تعداد ۸۱ بیمار ۷۰-۵۰ ساله مبتلا به انسداد شاخه وریدی شبکیه به صورت گذشته نگر در بیمارستان نیکوکاری تبریز مورد مطالعه قرار گرفتند. برای تمام بیماران پرسشنامه فردی تهیه شد، تمام عوامل اتیولوژیکی ثبت گردید و نتایج نهایی دید بیماران بررسی شد.یافته ها: از این تعـداد ۳۷ نفر (%۴۵.۷) مرد و ۴۴ نفر (%۵۴.۳) زن بودند. شایعترین سن بروز ۶۴-۶۰ سالگی (میانگین۶۲ سال) بود. شایعترین عوامــل اتیولوژیکی به ترتیب عبارت بودند از: فشار خون بالا (%۳۷) و دیابت (%۶.۲). سایر فاکتورها نظیرتروما ((%۳.۷ هیپرلیپیدمی، هیپرکلسترولمی، سیگار و مشروبات الکلی نیز بررسی شدند که شیوع کمتری داشتند .میزان ابتلای چشم راست %۵۰.۶ و شایعترین شاخه مبتلا شده شاخه تمپورال (%۹۵.۴) و شاخه سوپرا تمپورال (%۶۱.۸) بود. در موقع مراجعه، حداقل دید، دید شمارش انگشتان (%۵۳.۱) و حداکثر دید هشت دهم (%۸.۶) بود. لیزر درمانی در ۱۵ مورد انجام گرفت که افزایش دید ۴ ماه بعد از لیزرتراپی، در ۴ مورد (%۲۶.۷) دیده شد. نتیجه گیری: شایعترین عارضه همراه با انسداد شاخه وریدی شبکیه، ادم ماکولا (۱۹ مورد) بود و سایر عوارض به ترتیب ایسکمی ماکولا، و خونریزی ویتروس و کاتاراکت(%۴۴.۵) بودند. بروز انسداد ورید شبکیه در زنان بیشتر از مردان دیده شد. فشار خون بالا شایعترین فاکتور مسبب انسداد شاخه وریدی شبکیه بود. لیزر درمانی سبب کاهش ادم شبکیه و اصلاح دید می شود.

کلید واژه: انسداد شاخه وریدی شبکیه، دید نهایی، عوامل اتیولوژیک

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.