مقاله تاثیر نیتریک اکسید و پوتریسین بر خواص کیفی و عمر پس از برداشت میوه توت فرنگی رقم ’سلوا‘


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تاثیر نیتریک اکسید و پوتریسین بر خواص کیفی و عمر پس از برداشت میوه توت فرنگی رقم ’سلوا‘ دارای ۱۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تاثیر نیتریک اکسید و پوتریسین بر خواص کیفی و عمر پس از برداشت میوه توت فرنگی رقم ’سلوا‘  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر نیتریک اکسید و پوتریسین بر خواص کیفی و عمر پس از برداشت میوه توت فرنگی رقم ’سلوا‘،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تاثیر نیتریک اکسید و پوتریسین بر خواص کیفی و عمر پس از برداشت میوه توت فرنگی رقم ’سلوا‘ :

مقاله تاثیر نیتریک اکسید و پوتریسین بر خواص کیفی و عمر پس از برداشت میوه توت فرنگی رقم ’سلوا‘ که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در بهار و تابستان ۱۳۸۹ در پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی) از صفحه ۱۷۷ تا ۱۹۰ منتشر شده است.
نام: تاثیر نیتریک اکسید و پوتریسین بر خواص کیفی و عمر پس از برداشت میوه توت فرنگی رقم ’سلوا‘
این مقاله دارای ۱۴ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله توت فرنگی
مقاله نیتریک اکسید
مقاله پوتریسین
مقاله عمر انباری
مقاله ویتامین ث
مقاله ترکیبات فنولی کل

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
امروزه، به دلیل اثرات مضر مواد شیمیایی بر سلامت انسان و محیط زیست استفاده از این مواد با محدودیت هایی روبرو است. از این رو یافتن مواد سالم برای استفاده در تکنولوژی پس از برداشت میوه ها و سبزی ها ضروری می باشد. در این پ‍ژوهش اثر نیتریک اکسید در غلظت های ۵ ,۳ ,۰ و ۸ میکرومول در لیتر و پوتریسین در غلظت های ۰ و ۲ میلی مول در لیتر بر عمر پس از برداشت و کیفیت میوه های توت فرنگی رقم ‘سلوا’ پس از ۱۵ روز نگهداری در دمای ۲۵ درجه سانتیگراد و رطوبت نسبی ۸۵ تا ۹۵ درصد مورد مطالعه قرار گرفت. صفاتی چون سفتی بافت میوه، بازار پسندی، اسیدیته کل، فنول کل، ویتامین ث، مواد جامد محلول و رنگ میوه ارزیابی شدند. تیمار میوه ها با ۵ میکرومول در لیتر نیتریک اکسید به طور معنی داری باعث حفظ کیفیت میوه ها در پایان مدت نگهداری گردید. تیمار ترکیبی نیتریک اکسید با پوتریسین به طور معنی داری از نرم شدن میوه ها جلوگیری کرد. این مطالعه نشان داد که نیتریک اکسید و پوتریسپن باعث حفظ ویتامین ث و فنول کل می گردد. نتایج این پژوهش نشان می دهد که استفاده از نیتریک اکسید و پوتریسین می تواند به عنوان راهبرد موثری در تکنولوژی پس از برداشت میوه توت فرنگی رقم سلوا معرفی گردد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.