مقایسه نتیجه ‌آزمون های‌ عملکرد ریوی‌ در کارگران‌ جوشکار ۷۰- ۲۰ ساله با افراد غیر جوشکار ساکن اردبیل در همان محدوده سنی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقایسه نتیجه ‌آزمون های‌ عملکرد ریوی‌ در کارگران‌ جوشکار ۷۰- ۲۰ ساله با افراد غیر جوشکار ساکن اردبیل در همان محدوده سنی دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقایسه نتیجه ‌آزمون های‌ عملکرد ریوی‌ در کارگران‌ جوشکار ۷۰- ۲۰ ساله با افراد غیر جوشکار ساکن اردبیل در همان محدوده سنی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقایسه نتیجه ‌آزمون های‌ عملکرد ریوی‌ در کارگران‌ جوشکار ۷۰- ۲۰ ساله با افراد غیر جوشکار ساکن اردبیل در همان محدوده سنی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقایسه نتیجه ‌آزمون های‌ عملکرد ریوی‌ در کارگران‌ جوشکار ۷۰- ۲۰ ساله با افراد غیر جوشکار ساکن اردبیل در همان محدوده سنی :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تبریز

تعداد صفحات :۶

زمینه و اهداف: جوشکاری‌ با برق، اتصال‌ دو فلز به طور موضعی‌ است که‌ در نتیجه‌ این‌ امر بخاراتی از آن‌ متصاعد می شود. چون در جوشکاری‌ فاصله‌ صورت‌ جوشکار تا محل‌ اتصال‌ بیش‌ از ۵۰ سانتیمتر نیست‌ بخارات‌ تولید شده‌ ناشی‌ از جوشکاری‌ منجر به‌ آسیب‌ بافت ها، به‌ ویژه‌ دستگاه تنفسی‌ می شود و عامل‌ مهمی‌ در ابتلای جوشکاران‌ به‌ ناراحتی‌ های‌ تنفسی‌ است‌. تحقیق حاضر به منظور بررسی اختلالات ریوی قابل شناسایی با آزمون های عملکرد ریوی انجام شده است.روش بررسی: در مطالعه‌ حاضر که‌ به‌ صورت‌ مورد – شاهدی‌ صورت‌ گرفت‌، تعداد ۷۰ کارگر جوشکار مذکر در محدوده‌ سنی‌ ۷۰-۲۰ ساله‌ ساکن‌ اردبیل‌ که‌ دارای‌ حداقل‌ سه‌ سال‌ سابقه‌ کار جوشکاری‌ با برق داشته‌اند و سابقه بیماری تنفسی و اعتیاد به سیگار و سایر مواد اعتیاد آور نداشتند انتخاب‌ و از طریق‌ اسپیرومتر (مدل Jaeger ساخت آلمان) ظرفیت های‌ حیاتی با فشار (FVC) و حجم‌ بازدمی‌ با فشار‌ در ثانیه‌ اول‌ (FEV1) و نسبت‌ این‌ دو(FEV1/FVC) اندازه‌گیری‌ شد. همچنین به جهت ‌مقایسه‌ تغییرات‌ این‌ پارامترها، به‌ همین‌ تعداد افراد طبیعی در همان‌ محدوده‌ سنی‌ که سابقه بیماری تنفسی و اعتیاد به سیگار و سایر مواد اعتیاد آور نداشتند انتخاب‌ شدند و اسپیرومتری با شرایط یکسان‌ بر روی‌ این‌ گروه ‌نیز انجام‌ گرفت‌. مقایسه‌ آماری بین دو گروه‌ با استفاده‌ از آزمون‌ t صورت‌ گرفت‌.یافته ها: نتایج‌ حاصل‌ از این ‌پژوهش‌ نشان‌ دهنده وجود اختلاف معنی دار بین مقادیرFVC و FEV1 نسبت FEV1/FVC در دو گروه است. مقایسه FEV1 در بین‌ جوشکاران‌ (۰.۲۲±۱.۸۷ لیتر) و افراد طبیعی (۰.۱۱±۲.۹۵ لیتر) و مقایسه‌ FVC افراد جوشکار (۰.۵±۲.۶۴ لیتر) و افراد طبیعی (۰.۲ ± ۳.۲۲ لیتر) اختلاف‌ معنی ‌داری‌ را نشان‌ داد(p<0.05) .نتیجه گیری: نتایج‌ حاصل‌ از این‌ پژوهش نشان دهنده اثرات مضر بخارات متصاعد شده در هنگام جوشکاری است. لذا ‌توصیه‌ می شود که‌ جوشکاران‌ در هنگام‌ جوشکاری‌ از ماسک‌ استفاده‌ کنند و هر ۶ ماه‌ یکبار جهت‌ارزیابی‌ سلامت‌ ریه‌ به‌ درمانگاه پزشکی‌ مراجعه کنند‌ تا آزمون های لازم‌ ریوی‌ به‌ عمل‌ آید.

کلید واژه: جوشکاری، بخارات جوشکاری‌، اسپیرومتری، بیماری های‌ تنفسی‌

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.