بررسی پراکنش، اکولوژی و لنفولوژی پسته وحشی در استان مرکزی مطالعه موردی: رویشگاه کوه نظر کرده – شهرستان ساوه


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی پراکنش، اکولوژی و لنفولوژی پسته وحشی در استان مرکزی مطالعه موردی: رویشگاه کوه نظر کرده – شهرستان ساوه دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی پراکنش، اکولوژی و لنفولوژی پسته وحشی در استان مرکزی مطالعه موردی: رویشگاه کوه نظر کرده – شهرستان ساوه  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی پراکنش، اکولوژی و لنفولوژی پسته وحشی در استان مرکزی مطالعه موردی: رویشگاه کوه نظر کرده – شهرستان ساوه،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی پراکنش، اکولوژی و لنفولوژی پسته وحشی در استان مرکزی مطالعه موردی: رویشگاه کوه نظر کرده – شهرستان ساوه :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : پژوهش و سازندگی

تعداد صفحات :۹

پسته وحشی از جمله گیاهان با ارزشی است که در مناطق مختلف ایران سطح قابل ملاحظه ای را به خود اختصاص داده است. این گونه به لحاظ اقتصادی از نظر تولید صمغ (سقز) و استفاده از آن در تولید انواع مواد دارویی و بهداشتی، میوه و شاخ و برگ آن در تغذیه و تولید علوفه و همینطور به لحاظ زیست محیطی از نظر نقش آن در حفاظت خاک جلوگیری از فرسایش، تلطیف آب و هوای منطقه، تامین آبهایی زیرزمینی و اهمیت رویشگاهها به عنوان مامن و ماوای حیات وحش و مقاومت بسیار بالای آن در تحمل خشکی و سایر شرایط نامناسب محیطی از ارزش و اهمیت خاصی برخوردار است. بنابراین شناسایی و بررسی دقیق این گیاه و مشخصات رویشگاهی و تعیین سطح پراکنش آن در مناطق مختلف کشور جهت اجرای برنامه ریزی توسعه از ضرورتی خاص برخوردار است. در این تحقیق ضمن بررسی دقیق خصوصیات رویشگاه، خصوصیات کمی و کیفی درختان از قبیل تعداد درخت در هکتار، ارتفاع درختان، قطر تاج بزرگ و کوچک، ارتفاع تنه، قطر تنه، نوع فرم رویش، شادابی و سلامت تنه و تاج و سایر ویژگیها در منطقه کوه نظر کرده شهرستان ساوه مورد بررسی قرار گرفتند. نتایج حاصله از این تحقیق نشان می دهد که محدوده ارتفاع پراکنش درختان بین ۱۲۹۳-۱۰۸۰ متر از سطح دریا واقع شده، تعداد درختان ۵۰-۳۰ اصله در هکتار و میانگین ارتفاع آنها برابر ۳.۲۷ متر بوده که حداکثر ارتفاع ۵ متر می باشد. از طرفی ارتفاع تنه درختان ۱.۱۸ متر و میانگین ارتفاع تاج نیز برابر ۲.۱۰ متر می باشد. میانگین قطر برابر سینه ۷.۳ سانتی متر و همینطور میانگین ارتفاع قطر تاج بزرگ و کوچک به ترتیب ۳.۱۶ و ۲.۱۰ متر که ۹۸% آن به صورت شاخه زاد می باشد.

کلید واژه: پسته وحشی، اکولوژی، ایران، ساوه، پراکنش

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.