بررسی تاثیر گونه‌ های گیاهی تاغ و اسکنبیل بر خصوصیات فیزیکی و شیمیایی تپه‌ های ماسه‌ ای در منطقه ریگ بلند کاشان


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی تاثیر گونه‌ های گیاهی تاغ و اسکنبیل بر خصوصیات فیزیکی و شیمیایی تپه‌ های ماسه‌ ای در منطقه ریگ بلند کاشان دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی تاثیر گونه‌ های گیاهی تاغ و اسکنبیل بر خصوصیات فیزیکی و شیمیایی تپه‌ های ماسه‌ ای در منطقه ریگ بلند کاشان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی تاثیر گونه‌ های گیاهی تاغ و اسکنبیل بر خصوصیات فیزیکی و شیمیایی تپه‌ های ماسه‌ ای در منطقه ریگ بلند کاشان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی تاثیر گونه‌ های گیاهی تاغ و اسکنبیل بر خصوصیات فیزیکی و شیمیایی تپه‌ های ماسه‌ ای در منطقه ریگ بلند کاشان :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : پژوهش و سازندگی

تعداد صفحات :۸

این تحقیق به منظور بررسی اثرات گونه های گیاهی Haloxylon aphyllumو Calligonum comosum بر خواص فیزیکی و شیمیائی خاک تپه های ماسه ای و همچنین تثبیت و اصلاح ماسه زارها در منطقه کاشان انجام شد. جهت مطالعه مناطق تثبیت شده و دست کاشت با این گونه ها و مناطق مالچ پاشی شده و همچنین مقایسه اثرات مالچ روی تثبیت ماسه زارها، اقدام به انتخاب دو منطقه بزرگ مالچ پاشی شده و بدون مالچ شد. سپس در این منطقه بسته به وضعیت پوشش گیاهی هشت پلات ۱۰۰ متر مربعی (۱۰×۱۰) مستقر گردید و در داخل هر پلات علاوه بر مطالعات پوشش گیاهی از قبیل تعداد گونه و درصد تاج پوشش نمونه برداری از خاک در دو عمق سطحی ۰-۱۰ سانتیمتری و عمقی بیش از ۱۰ سانتیمتر در زیر تاج پوشش دو گونه تاغ و اسکنبیل و بین بوته های مذکور انجام شد (با فرض تاثیرگذار پوشش گیاهی از طریق بازگشت اندامهای هوائی در سطح اقدام به انتخاب لایه سطحی و عمقی گردید). همچنین از منطقه تپه های ماسه ای فعال بدون پوشش گیاهی نیز به عنوان شاهد نمونه برداری گردید. در مرحله بعدی آزمایش های فیزیکی و شیمیائی بر روی نمونه های خاک انجام شد. پس از تهیه داده ها اقدام به تجزیه آماری و مقایسه میانگین ها با استفاده از نرم افزار های Mstste ،SAS و Mini Tab شد. نتایج نشان می دهد که گونه های مذکور باعث افزایش میزان مواد آلی خاک شده اند که در درازمدت سبب بهبودی ساختار خاک می گردد و باعث افزایش عناصر مغذی فسفر، نیتروژن و پتاسیم شده اند که اینها از عناصر ضروری مورد نیاز گیاهان می باشند و با ایجاد محیط مناسب برای فعالیت میکروارگانیسم ها باعث تسریع فرایندهای خاکساری می گردند. به علاوه درصد رس و سیلت در تپه های ماسه ای افزایش داشته است. همچنین با ایجاد شرایط مناسب باعث برگشت گونه های بومی منطقه مثل گونه Cyperus congelomeratus شده اند.

کلید واژه: تپه‌های ماسه‌ای، پوشش گیاهی، تثبیت احیا، ماده آلی، تاغ، اسکنبیل، ریگ بلند کاشان

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.