مقایسه الگوی آنزیم های قلبی و سطوح تروپونین I در سرم، بعد از عمل جراحی پیوند عروق کرونر به دو روش Off-pump و On-pump


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقایسه الگوی آنزیم های قلبی و سطوح تروپونین I در سرم، بعد از عمل جراحی پیوند عروق کرونر به دو روش Off-pump و On-pump دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقایسه الگوی آنزیم های قلبی و سطوح تروپونین I در سرم، بعد از عمل جراحی پیوند عروق کرونر به دو روش Off-pump و On-pump  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقایسه الگوی آنزیم های قلبی و سطوح تروپونین I در سرم، بعد از عمل جراحی پیوند عروق کرونر به دو روش Off-pump و On-pump،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقایسه الگوی آنزیم های قلبی و سطوح تروپونین I در سرم، بعد از عمل جراحی پیوند عروق کرونر به دو روش Off-pump و On-pump :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تبریز

تعداد صفحات :۶

زمینه و اهداف: پیوند بای پس عروق کرونر معمولا از طریق بای پس قلبی ـ ریوی انجام می شود. با این همه، این روش عوارض متعددی دارد. اخیرا عمل جراحی بای پس عروق کرونری به دو روش آف پمپ به عنوان جایگزین روش استاندارد عمل جراحی عروق کرونر آن پمپ پیشنهاد شده است. هدف از این مطالعه، ارزیابی ایمنی روش آف پمپ به وسیله اندازه گیری فعالیت آنزیم های سرمی، کراتین کیناز، CK-MB، لاکتات دهیدروژناز، اسپارتات ترانس آمیناز، اندازه گیری تروپونین I قلبی و بعضی اطلاعات بعد از عمل است.روش بررسی: تعداد ۹۰ بیمار (۷۵ مرد و ۱۵ زن) پذیرش شده در بیمارستان شهید مدنی تبریز که بیماری عروق کرونر آنان به وسیله آنژیوگرافی مسجل شده بود، انتخاب شدند. ۵۰ بیمار با سن متوسط ۵۸ سال، به روش آف پمپ و ۴۰ بیمار دیگر با سن متوسط ۵۶ سال به روش آن پمپ تحت عمل قرار گرفتند. از بیماران در مراحل قبل از عمل و ۶و ۱۲ و ۲۴ ساعت بعد از آن نمونه خون گرفته شد. فعالیت LDH, CK-MB CK و AST در تمام نمونه های سرمی توسط اتو آنالیزور “کوباس میرا” و غلظت تروپونین I قلبی توسط دستگاه “اورنست” مدل ۳۲۰۰ اندازه گیری شد. در هر دو گروه، اطلاعات لازم از قبیل سن، جنس، سابقه خانوادگی بیماری های قلبی، تعداد رگهای پیوند شده، طول مدت زمان عمل، تزریق خون و فشار خون بعد از عمل، احتمال نیاز به تجویز اینوتروپ، سکته قلبی و فوت نیز یادداشت شد.یافته‌ها: در این بررسی فعالیت آنزیم های سرمی نظیر LDH, CK-MB, CK و AST بعد از جراحی بای پس عروق کرونر در روش آن پمپ بالاتر از روش آف پمپ بود (p<0.05 در تمام موارد). سطوح تروپونین Iبه طور معنی داری در روش آن پمپ بالاتر از روش آف پمپ به دست آمد (p<0.05). در هیچ گروهی از بیماران حین عمل جراحی سکته قلبی رخ نداد. طول مدت زمان عمل و تزریق خون در روش آف پمپ کمتر از روش آن پمپ بود. اما هیچ اختلاف قابل توجهی بین پارامترهای ثبت شده دیگر وجود نداشت.نتیجه‌گیری: کاهش معنی دار آزاد شدن آنزیم‌ها و تروپونین Iدر حین عمل با روش آف پمپ ، دلالت بر این موضوع دارد که با این روش آسیب اندکی به عضله قلبی وارد می شود. بر اساس تغییرات جزیی در فعالیت آنزیم های قلبی و تروپونین I در سرم و اطلاعات به دست آمده شامل کاهش چشمگیر در تزریق خون و کوتاهی طول مدت زمان عمل، چنین استنتاج می شود که روش آف پمپ روشی ایمن و موثر در بیماران انتخابی دچار ضایعات قلبی باشد.

کلید واژه: پیوند عروق کرونر، دستگاه قلب و ریه مصنوعی، LDH, CK-MB, CK , AST ،تروپونین I

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.