بررسی اثر اسید تری ترپونیک بر خصوصیات مرفولوژیکی، فیزیولوژیکی و عملکرد ارقام مختلف سیب زمینی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی اثر اسید تری ترپونیک بر خصوصیات مرفولوژیکی، فیزیولوژیکی و عملکرد ارقام مختلف سیب زمینی دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی اثر اسید تری ترپونیک بر خصوصیات مرفولوژیکی، فیزیولوژیکی و عملکرد ارقام مختلف سیب زمینی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی اثر اسید تری ترپونیک بر خصوصیات مرفولوژیکی، فیزیولوژیکی و عملکرد ارقام مختلف سیب زمینی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی اثر اسید تری ترپونیک بر خصوصیات مرفولوژیکی، فیزیولوژیکی و عملکرد ارقام مختلف سیب زمینی :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : نهال و بذر

تعداد صفحات :۱۳

به منظور بررسی اثرماده تنظیم کننده رشد اسید تری ترپونیک (Teriterponic acid) بر عملکرد و بعضی خصوصیات مرفولوژیکی و فیزیولوژیکی سه رقم سیب زمینی اگریا،مارفونا و دراگا آزمایشی در سال ۱۳۷۹ در مزرعه آزمایشی موسسه تحقیقات اصلاح و تهیه نهال وبذر انجام شد.در این آزمایش از این ماده در چهار سطح ۰،۱۵۰،۳۰۰ و ۴۵۰ گرم در هکتار به صورت محلول پاشی استفاده شد،به این ترتیب که هر غلظت به سه قسمت مساوی تقسیم و در سه نوبت در مراحل آغاز گلدهی،حداکثر مرحله گلدهی و یک هفته پس از نوبت دوم به مصرف رسید.پانزده روز بعد از محلول پاشی سه بار نمونه برداری برای تعیین مقدار کلروفیل های a و b انجام شد و از برخی خصوصیات مرفولوژیکی و فیزیولوژیکی ارقام نیز یادداشت برداری به عمل آمد. نتایج به دست آمده نشان داد که محلول پاشی به میزان ۳۰۰ گرم در هکتار در ارقام اگریا و مارفونا موجب افزایش عملکرد، افزایش تعداد غده در بوته، افزایش وزن متوسط غده و ماده خشک گردید. مصرف ماده در رقم دراگا نیز سبب افزایش محصول نسبت به عدم مصرف شد.بیشترین عملکرد غده با مصرف ۳۰۰ گرم ماده تنظیم کننده رشد در هکتار از رقم مارفونا به مقدار ۳۳.۹۱ تن در هکتار به دست آمد. مصرف این ماده موجب زودرسی ارقام مختلف شد که مقدار آن در ارقام اگریا،مارفونا و دراگا به ترتیب ۸،۵ و ۹ روز بود.

کلید واژه: سیب زمینی، ارقام اثر اسیدتری ترپونیک

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.