مقاله میزان شیوع چاقی و برخی عوامل مرتبط با آن در دانش آموزان ۱۲-۷ ساله


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله میزان شیوع چاقی و برخی عوامل مرتبط با آن در دانش آموزان ۱۲-۷ ساله دارای ۱۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله میزان شیوع چاقی و برخی عوامل مرتبط با آن در دانش آموزان ۱۲-۷ ساله  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله میزان شیوع چاقی و برخی عوامل مرتبط با آن در دانش آموزان ۱۲-۷ ساله،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله میزان شیوع چاقی و برخی عوامل مرتبط با آن در دانش آموزان ۱۲-۷ ساله :

مقاله میزان شیوع چاقی و برخی عوامل مرتبط با آن در دانش آموزان ۱۲-۷ ساله که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در پاییز ۱۳۸۹ در پایش از صفحه ۴۴۳ تا ۴۵۱ منتشر شده است.
نام: میزان شیوع چاقی و برخی عوامل مرتبط با آن در دانش آموزان ۱۲-۷ ساله
این مقاله دارای ۹ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله نمایه توده بدنی
مقاله چاقی
مقاله دانش آموزان

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
امروزه چاقی، یکی از مهم ترین مشکلاتی است که گریبان گیر جوامع مختلف شده است. طی دو، سه دهه اخیر، میزان شیوع چاقی در بین کودکان در حال افزایش بوده و این روند در کودکان ایرانی نیز قابل مشاهده است. این مطالعه به منظور بررسی شیوع چاقی در دانش آموزان ۷ تا ۱۲ ساله شهر سمنان انجام شده است.
این پژوهش یک مطالعه مقطعی است. تعداد ۴۰۰ کودک به صورت نمونه گیری تصادفی از دانشآموزان پایه های اول تا پنجم ابتدایی در محدوده سنی ۷ تا ۱۲سال و از ۲۰ مدرسه شهر سمنان انتخاب شدند. از نمایه توده بدنی جهت تعیین وضعیت چاقی در کودکان و والدین استفاده گردید. پرسشنامه ای نیز مرتبط با دیگر عوامل مورد بررسی تکمیل شد.
۱۴۳ درصد از کودکان، چاق و ۱۸۸ درصد دارای اضافه وزن بودند. بین جنسیت کودکان و چاقی ارتباط معنی داری وجود داشت، به طوری که در پسران چاقی و در دختران اضافه وزن بیشتر دیده شد. همچنین به ازای هر سال افزایش سن، شانس چاقی ۱۲۶ بیشتر بود. بین چاقی پدر و مادر و فرزندان نیز ارتباط معنی داری دیده شد، به طوری که به ترتیب به ازای هر واحد افزایش در BMI مادر و پدر، شانس چاقی در کودک به ترتیب ۱۱۸ و ۱۱۵ برابر بود. بین چاقی و میزان مصرف غذای آماده، میزان تماشای تلویزیون و کار با رایانه، نحوه رفت و آمد به مدرسه، رتبه تولد، بعد خانوار و تحصیلات پدر و مادر ارتباط معنی داری مشاهده نشد.
شیوع اضافه وزن و چاقی در کودکان ۷ تا ۱۲ساله شهر سمنان قابل ملاحظه است و با میزان چاقی والدین ارتباط دارد. توجه به این امر و افزایش آگاهی خانواده ها نقش مهمی در زمینه بهبود وضعیت خواهد داشت.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.