بررسی تنوع ژنتیکی در لاین های بومی گندم نان ایران با استفاده از روش های آماری چند متغیره


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی تنوع ژنتیکی در لاین های بومی گندم نان ایران با استفاده از روش های آماری چند متغیره دارای ۲۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی تنوع ژنتیکی در لاین های بومی گندم نان ایران با استفاده از روش های آماری چند متغیره  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی تنوع ژنتیکی در لاین های بومی گندم نان ایران با استفاده از روش های آماری چند متغیره،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی تنوع ژنتیکی در لاین های بومی گندم نان ایران با استفاده از روش های آماری چند متغیره :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : نهال و بذر

تعداد صفحات :۲۶

به منظور بررسی تنوع ژنتیکی و جغرافیایی لاین های بومی گندم نان ایران، آزمایشی در سال زراعی ۷۸-۱۳۷۷ درقالب طرح سیستماتیک در دانشکده کشاورزی کرج اجرا شد و با استفاده از روش های چند متغیره، تنوع در صفات مورفولوژیک و فنولوژیک این لاین ها مطالعه شد. تحلیل مؤلفه های اصلی، ۲۲ متغیر بررسی شده رابه ۸ مؤلفه با واریانس نسبی تجمعی ۸۰.۵% کاهش داد. تجزیه عاملی ۲۱ متغیر مورد بررسی رابه شش عامل مشترک باواریانس نسبی ـ تجمعی ۶۳.۶% کاهش داد. عامل ها عبارت بودند از : تولید و توزیع عملکرد اقتصادی (۱۷.۴%)،‌ تولید ماده خشک (۱۵.۲%)،‌عامل مؤثر بر پنجه دهی(۱۰.۳%)،‌ باروری (۸.۲%)، عوامل مؤثر بر ارتفاع گیاه (۶.۹%) و طول دوره رشد قبل از گلدهی (۵.۶%). واریانس اشتراکی و واریانس خاص صفات عملکرد دانه، وزن صددانه،‌ تعداد دانه در سنبله و تعداد پنجه بارور در گیاه تحت مدل شش عاملی فوق محاسبه و واریانس های اشتراکی آن ها به ترتیب ۹۸%، ۹۳%، ۹۳% و ۸۴% از واریانس کل این صفات را توجیه کردند. عوامل مشترک ششگانه فوق برای تعیین عملکرد و اجزاء آن بسیار مناسب و توجیه کننده بود. تجزیه کلاستر به روش UPGMA با درنظر گرفتن ۶۵% شباهت درون گروهی مکان های مورد بررسی را در شش گروه قرار داد. تجزیه کلاستر به روش WARD،‌ ۶۰۰لاین محلی رادر شش کلاستر طبقه بندی نمود و اجرای تجزیه واریانس یک طرفه بر روی کلیه صفات (با استفاده از عضویت کلاسترها به عنوان عامل گروه بندی) نشان داد که شش کلاستر از نظر کلیه صفات در سطح یک هزارم با هم تفاوت معنی داری داشتند. به طورکلی تنوع ژنتیکی تابعیت و الگوپذیری قابل ملاحظه ای از تنوع جغرافیایی نشان نداد.

کلید واژه: تجزیه مؤلفه های اصلی،‌ تجزیه عاملی (روش حداکثر درست نمایی)، دوران وریماکس، تجزیه کلاستر (روش های K-means, UPGMA و WARD)

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.