بررسی اثر سالیسیلیک اسید بر میزان ساپونین های تری ترپنوییدی گیاه دارویی مینای چمنی (Bellis Perennis) آلوده به قارچ و باکتری


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی اثر سالیسیلیک اسید بر میزان ساپونین های تری ترپنوییدی گیاه دارویی مینای چمنی (Bellis Perennis) آلوده به قارچ و باکتری دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی اثر سالیسیلیک اسید بر میزان ساپونین های تری ترپنوییدی گیاه دارویی مینای چمنی (Bellis Perennis) آلوده به قارچ و باکتری  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی اثر سالیسیلیک اسید بر میزان ساپونین های تری ترپنوییدی گیاه دارویی مینای چمنی (Bellis Perennis) آلوده به قارچ و باکتری،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی اثر سالیسیلیک اسید بر میزان ساپونین های تری ترپنوییدی گیاه دارویی مینای چمنی (Bellis Perennis) آلوده به قارچ و باکتری :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : نشریه علوم (دانشگاه خوارزمی)

تعداد صفحات :۱۳

تعدادی از گونه های گیاهی ساپونین های ترپنوئیدی را به عنوان قسمتی از فرآیند طبیعی رشد و نموشان سنتز می کنند. نمونه هایی از این گیاهان به عنوان منابع دارویی مورد استفاده قرار می گیرند. اهمیت این ترکیبات ناشی از خصوصیات دارویی، فعالیت ضد میکروبی و احتمالاً نقش آن ها به عنوان تعیین کننده های مقاومت گیاه در برابر بیماری است. در این پژوهش، گیاه دارویی مینای چمنی از تیره کمپوزیته، ساپوتیت های تری ترپنوییدی خود را عمدتا در ریشه، در پاسخ به سالیسیلیک اسید و عامل بیماری زا افزایش می دهد. نتایج حاکی از آن است که مقدار ساپونین ها در گیاهان تیمار شده با غلظت های ۳، ۷ و ۱۱ میکرومولار سالیسیلیک اسید نسبت به گیاهان تیمار نشده با سالیسیلیک اسید و بدون آلودگی (گیاهان کنترل) افزایش پیدا کرد. همچنین مقدار ساپونین ها در گیاهان آلوده و بدون تیمار سالیسیلیک اسید بیش تر از گیاهان کنترل بود. و در زمانی که گیاهان آلوده، با سالیسیلیک اسید تیمار شدند، افزایش قابل ملاحظه ای در مقدار ساپونین ها نسبت به گیاهان کنترل مشاهده شد. همچنین قله های به دست آمده از نمونه ها به روش HPLC و مقایسه آن ها با ساپونین استاندارد، نتایج فوق را تایید کرد.

کلید واژه: سالیسیلیک اسید، ساپونین های تری ترپنوییدی، مینای چمنی، باکتری، قارچ

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.