بررسی نقش حفاظتی تورین در برابر آثار ناهنجاری زایی کلرید کادمیوم بر روی اسپرماتوژنز موش های نر نژاد NMRI، بالغ و نابالغ


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی نقش حفاظتی تورین در برابر آثار ناهنجاری زایی کلرید کادمیوم بر روی اسپرماتوژنز موش های نر نژاد NMRI، بالغ و نابالغ دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی نقش حفاظتی تورین در برابر آثار ناهنجاری زایی کلرید کادمیوم بر روی اسپرماتوژنز موش های نر نژاد NMRI، بالغ و نابالغ  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی نقش حفاظتی تورین در برابر آثار ناهنجاری زایی کلرید کادمیوم بر روی اسپرماتوژنز موش های نر نژاد NMRI، بالغ و نابالغ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی نقش حفاظتی تورین در برابر آثار ناهنجاری زایی کلرید کادمیوم بر روی اسپرماتوژنز موش های نر نژاد NMRI، بالغ و نابالغ :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : نشریه علوم (دانشگاه خوارزمی)

تعداد صفحات :۱۳

کادمیوم از جمله فلزهای سنگین محیطی است که در همه جا یافت می شود و القا کننده اختلالات فیزیکی، بیوشیمیایی و ساختاری است. این ماده در صنایع باتری سازی و نظامی کاربرد دارد. در مطالعه اخیر نقش پاتولوژیک کلرید کادمیوم و اثر حفاظتی تورین روی بیضه موش های نر نژاد NMRI مورد بررسی قرار گرفت. در این مطالعه کلرید کادمیوم با دوز ۲ میلی گرم بر کیلوگرم و تورین با دوز ۴۰۰ میلی گرم بر کیلوگرم به صورت تیمار طولانی مدت (Chronic)، به مدت ۳۰ روز (هفته ای دو مرتبه) به صورت درون صفاقی مورد استفاده قرار گرفتند و تغییرات در پارامترهایی نظیر: وزن نسبی بیضه، تغییرات وزنی حیوانات، ضخامت غلاف سفید بیضه، قطر لوله منی ساز، تعداد سلول های اسپرماتوگونی نوعA ، تعداد سلول های اسپرماتوگونی نوعB ، تعداد سلول های اسپرماتوسیت اولیه، تعداد سلول های اسپرم، تعداد سلول های سرتولی مورد مطالعه قرار گرفت و مشاهده شد که به دنبال استعمال کلرید کادمیوم، پارامترهایی نظیر ضخامت غلاف سفید، وزن نسبی بیضه افزایش معنی داری نسبت به گروه شاهد داشتند، در حالی که بقیه پارامترها از کاهش معنی داری نسبت به گروه شاهد برخوردار بودند. به علاوه در برخی از نمونه های تجربی حالت چروکیدگی لوله های منی ساز و رها شدن اسپرماتوسیت های اولیه و اسپرماتیدها به مرکز مجاری لوله ها مشاهده شد. از سوی دیگر در گروهی که از ترکیب آنتی اکیدان تورین استفاده نمودیم، هیچ گونه افزایش یا کاهش معنی داری در میزان پارامترهای ذکر شده نسبت به گروه شاهد مشاهده نکردیم. بنابراین می توان چنین نتیجه گرفت که استفاده از کلرید کادمیوم در دوز ۲ میلی گرم بر کیلوگرم به دو صورت تیمارهای کوتاه مدت (Acute) و دراز مدت (Chronic) آثار پاتولوژیک بر روی بیضه دارد و در تیمار طولانی مدت این آثار شدیدتر است. استفاده از آنتی اکسیدانی نظیر تورین قادر است آثار سمی کادمیوم را در بیضه کاهش داده و خنثی نماید.

کلید واژه: تورین، کلرید کادمیوم، ناهنجاری زایی، اسپرماتوژنز

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.