بررسی میزان مصرف مواد غذایی در زنان باردار مراجعه کننده به مراکز بهداشتی درمانی شهرستان ارومیه


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی میزان مصرف مواد غذایی در زنان باردار مراجعه کننده به مراکز بهداشتی درمانی شهرستان ارومیه دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی میزان مصرف مواد غذایی در زنان باردار مراجعه کننده به مراکز بهداشتی درمانی شهرستان ارومیه  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی میزان مصرف مواد غذایی در زنان باردار مراجعه کننده به مراکز بهداشتی درمانی شهرستان ارومیه،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی میزان مصرف مواد غذایی در زنان باردار مراجعه کننده به مراکز بهداشتی درمانی شهرستان ارومیه :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله پزشکی دانشگاه علوم پزشکی ارومیه

تعداد صفحات :۱۲

پیش زمینه و هدف: هدف از انجام این مطالعه تعیین میزان مصرف مواد مغذی مورد نیاز توسط خانمهای باردار و مقایسه آن با مقادیر توصیه شده می باشد. مواد و روش کار: مصرف مواد غذایی روزانه تعداد ۱۱۸ نفر از زنان باردار که در هفته ۱۶-۱۲ بارداری بوده اند با استفاده از روش یادآمد ۲۴ ساعته (سه روز، دو روز غیر تعطیل و یک روز تعطیل) بررسی شد و سپس با استفاده از نرم افزار FPII ارزیابی شد و میزان مصرف مواد مغذی محاسبه و با مقادیر توصیه شده در جدول RDA مقایسه شد. میانگین مصرف و میانگین درصد کفایت مصرف مواد مغذی و درصد افرادی که کمتر از مقادیر توصیه شده مواد مغذی مختلف را دریافت می کردند مشخص شد. نتایج: یافته های این مطالعه نشان می دهد میانگین دریافت انرژی ۶۳۶±۲۳۰۴ کیلوکالری و پروتئین ۲۹.۲±۷۵.۷۶ گرم بوده ولی ۳۹ درصد افراد کمتر از ۸۰ درصد میزان توصیه شده انرژی و پروتئین دریافت نموده اند. میانگین دریافت ویتامین ها به شرح ذیل بوده است: ویتامین A=1441 میکروگرم، ویتامینB12 میلی گرم، ویتامین B2 یا ریبوفلاوین ۱.۴۷ میلی گرم، ویتامین B3 یا نیاسین ۲۱.۷۹ میلی گرم، ویتامین B6=1.91 میلی گرم،B12=3.46 میکروگرم، اسید فولیک ۱۸۰.۳ میکروگرم، اسید پانتوتنیک ۲.۴۰ میلی گرم، ویتامین C=141 میلی گرم و ویتامین E=20.78 میلی گرم. میانگین دریافت روزامه مواد معدنی نیز به شرح ذیل بوده است: کلسیم ۸۳۸ میلی گرم، مس ۱.۷۲ میلی گرم، آهن ۲۸.۹ میلی گرم، منیزیم ۱۶۲ میلی گرم، فسفر ۷۳۵ میلی گرم، پتاسیم ۲۵۳۶ میلی گرم، سلنیوم ۴۲.۸ میلی گرم و روی ۹.۴ میلی گرم. بحث و نتیجه گیری: گزارشات مختلف نشان می دهد (۹، ۸، ۷، ۶، ۵، ۴، ۳، ۲، ۱) در بیشتر ممالک توسعه نیافته مقادیر سفارش شده مواد مغذی براساس RDA بطور کامل توسط مادران باردار دریافت نمی شود. این مطالعه نیز نشانگر عدم دریافت کافی بسیاری از مواد مغذی است که می تواند رشد و سلامت جنین، نوزاد بدنیا آمده و حتی مادران را تحت تاثیر قرار دهد به نظر می رسد آنچه بیش از دسترسی به مواد غذایی و یا وضعیت اقتصادی در بروز چنین حالتی می تواند موثر باشد عدم آشنایی و اطلاع از نحوه صحیح تغذیه در این دوران می باشد که لزوم توجه به آموزش تغذیه به مادران باردار را بیش از پیش نشان می دهد.

کلید واژه: مصرف مواد غذایی، یادآمد ۲۴ ساعته، زنان باردار (مراکز بهداشت ارومیه)

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.