مقایسه اثر شیاف پروستاگلاندین و قرص ایزوسوربید دی ‌نیترات داخل واژن بر دیلاتاسیون سرویکس در ۳ ماهه اول بارداری


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقایسه اثر شیاف پروستاگلاندین و قرص ایزوسوربید دی ‌نیترات داخل واژن بر دیلاتاسیون سرویکس در ۳ ماهه اول بارداری دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقایسه اثر شیاف پروستاگلاندین و قرص ایزوسوربید دی ‌نیترات داخل واژن بر دیلاتاسیون سرویکس در ۳ ماهه اول بارداری  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقایسه اثر شیاف پروستاگلاندین و قرص ایزوسوربید دی ‌نیترات داخل واژن بر دیلاتاسیون سرویکس در ۳ ماهه اول بارداری،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقایسه اثر شیاف پروستاگلاندین و قرص ایزوسوربید دی ‌نیترات داخل واژن بر دیلاتاسیون سرویکس در ۳ ماهه اول بارداری :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : علوم پزشکی رازی (مجله دانشگاه علوم پزشکی ایران)

تعداد صفحات :۸

روش‌های مورد استفاده برای سقط جنین شامل ۲ گروه از روش‌های جراحی و طبی می‌باشد که در گروه طبی، دست‌یابی به داروهایی با حداقل عوارض جانبی و حداکثر اثربخشی، هدف بسیاری از تحقیقات بوده است. در سال‌های اخیر پروستاگلاندین‌ها یکی از درمان‌های انتخابی جهت القای سقط بوده‌اند اما با شناخت بهتر مکانیسم انقباضات رحمی و دیلاتاسیون سرویکس و شناسایی اکسید نیتریک به عنوان واسطه مهم این فرآیند، داروهای آزاد کننده اکسید نیتریک مورد توجه بسیار قرار گرفته‌اند. مطالعه حاضر به صورت یک کارآزمایی بالینی به صورت تصادفی و با هدف مقایسه اثر قرص واژینال ایزوسوربید دی‌نیترات(آزاد کننده اکسید نیتریک) و شیاف واژینال پروستاگلاندین بر دیلاتاسیون سرویکس انجام شد. در این مطالعه ۱۴۸ خانم باردار که اندیکاسیون سقط درمانی در ۳ ماهه اول را داشتند، در ۲ گروه با تعداد مساوی که از نظر سن بارداری، پاریتی و دیلاتاسیون سرویکس در ابتدای مطالعه، مشابه بودند، مورد بررسی قرار گرفتند. براساس نتایج به دست آمده، تغییر دیلاتاسیون سرویکس در هر یک از گروه‌ها طی درمان(گروه پروستاگلاندین از ۶۸/۰±۲۶/۲ سانتی‌متر به ۶۲/۱±۵۷/۴ سانتی‌متر و گروه ایزوسوربید دی نیترات از ۶۳/۰±۱۸/۲ سانتی‌متر به ۱۱/۱±۶۳/۳ سانتی‌متر) و نیز اختلاف دیلاتاسیون سرویکس در ۲ گروه پس از درمان(۱۱/۱±۶۳/۳ سانتی‌متر در گروه ایزوسوربید در مقابل ۶۲/۱±۵۷/۴ سانتی‌‌متر در گروه پروستاگلاندین) از نظر آماری معنی‌دار بوده است(p<0.05). از نظر میزان بروز عوارض جانبی، در گروه پروستاگلاندین درد شکمی بیش از گروه ایزوسوربید دی‌نیترات بود(p<0.05). با توجه به نتایج این بررسی، شیاف واژینال پروستاگلاندین و قرص واژینال ایزوسوربید دی‌نیترات هر دو بر افزایش دیلاتاسیون سرویکس موثر هستند اما میزان اثربخشی شیاف پروستاگلاندین و نیز درد شکمی ناشی از آن بیش از ایزوسوربید دی‌نیترات است بنابراین توصیه می‌گردد جهت دیلاتاسیون سرویکس قبل از سقط درمانی، با توجه به عوارض و هزینه کم‌تر ایزوسوربید دی‌نیترات، ابتدا از این ترکیب و در صورت عدم ایجاد پاسخ مطلوب، از شیاف پروستاگلاندین استفاده شود.

کلید واژه: سقط، اکسید نیتریک، سرویکس، پروستاگلاندین

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.