مقایسه‌ میزان‌ فراخوان بر مبنای دو معیار مختلف‌ تشخیصی در طرح‌ غربالگری‌ هیپوتیروییدی‌ مادرزادی در اصفهان‌


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
13 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقایسه‌ میزان‌ فراخوان بر مبنای دو معیار مختلف‌ تشخیصی در طرح‌ غربالگری‌ هیپوتیروییدی‌ مادرزادی در اصفهان‌ دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقایسه‌ میزان‌ فراخوان بر مبنای دو معیار مختلف‌ تشخیصی در طرح‌ غربالگری‌ هیپوتیروییدی‌ مادرزادی در اصفهان‌  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقایسه‌ میزان‌ فراخوان بر مبنای دو معیار مختلف‌ تشخیصی در طرح‌ غربالگری‌ هیپوتیروییدی‌ مادرزادی در اصفهان‌،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقایسه‌ میزان‌ فراخوان بر مبنای دو معیار مختلف‌ تشخیصی در طرح‌ غربالگری‌ هیپوتیروییدی‌ مادرزادی در اصفهان‌ :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان

تعداد صفحات :۹

سابقه و هدف: تشخیص بالینی هیپوتیروییدی مادرزادی بدون انجام غربالگری این بیماری در نوزادان میسر نمی‌باشد. از سوی دیگر فراخوان نوزادان در طی طرح غربالگری از دیدگاه صرف وقت و هزینه و تبعات روحی حاصله در والدین نوزادان حایز اهمیت می‌باشد. هدف از این مطالعه تعیین میزان فراخوان در طی طرح غربالگری کم کاری مادرزادی تیرویید در شهر اصفهان می‌باشد، در طی این مطالعه میزان فراخوان براساس دو معیار استفاده از T4 و TSH و یا استفاده از TSH تنها جهت فراخوان تعیین و نتایج حاصل با یکدیگر و نیز با سایر جوامع مقایسه گردیده است.مواد و روش‌ها: از ابتدای خرداد ۱۳۸۱ تا اواخر مرداد ۱۳۸۲، نمونه‌های خون وریدی نوزادان ۷ـ۳ روزه ارجاع شده از ۱۷ بیمارستان و زایشگاه شهر اصفهان جمع‌آوری و غلظت T4 و TSH آن‌ها به ترتیب به روش‌های RIA و IRMA اندازه‌گیری شد. در مرحله اول فراخوان براساس TSH>20 mIU/L و یا T4<6.5 g/dl انجام و در مرحله دوم فراخوان براساس TSH>20 mIU/L انجام گرفت. نوزادان فراخوان شده در صورت دارا بودنTSH>10 وT4<6.5 در آزمایش دوم با تشخیص هیپوتیروییدی تحت درمان قرار گرفتند.یافته‌ها: ۳۹۶۰۱ نوزاد در این طرح شرکت کردند (۲۹۴۹۳ نفر در مرحله اول و ۱۰۱۰۸ نفر در مرحله دوم). ۷۰۰ نوزاد فراخوان شدند (۶۴۷ نفر آنها در طی مرحله اول و بقیه در مرحله دوم). میزان فراخوان در طی مرحله اول (۲/۲%) نسبت به مرحله دوم (۵/۰%) بیشتر بود (P<0.05) و اکثر موارد فراخوان شده در مرحله اول دارای T4 سرمی پایین بودند (P<0.05). شیوع هیپوتیروییدی مادرزادی برابر ۱ در ۳۳۸ تولد زنده بود.نتیجه‌گیری‌: با وجود اینکه میزان فراخوان در طی هر دو مرحله درحد قابل قبول بود اما استفاده از TSH تنها، جهت غربالگری و تعیین موارد فراخوان در مطالعه ما کاربردی‌تر و عملی‌تر از استفاده از T4 و TSH (هر دو) ‌می‌باشد.

کلید واژه: هیپوتیروییدی مادرزادی، فراخوان، غربالگری، اصفهان

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.