مقایسه اثرات محافظتی سدیم متیل پارابن و بنزوات سدیم بر علیه استافیلوکوک ارئوس، اشرشیاکلی، پسودوموناس ائروژینوزا در سوسپانسیون خوراکی آموکسی سیلین


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقایسه اثرات محافظتی سدیم متیل پارابن و بنزوات سدیم بر علیه استافیلوکوک ارئوس، اشرشیاکلی، پسودوموناس ائروژینوزا در سوسپانسیون خوراکی آموکسی سیلین دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقایسه اثرات محافظتی سدیم متیل پارابن و بنزوات سدیم بر علیه استافیلوکوک ارئوس، اشرشیاکلی، پسودوموناس ائروژینوزا در سوسپانسیون خوراکی آموکسی سیلین  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقایسه اثرات محافظتی سدیم متیل پارابن و بنزوات سدیم بر علیه استافیلوکوک ارئوس، اشرشیاکلی، پسودوموناس ائروژینوزا در سوسپانسیون خوراکی آموکسی سیلین،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقایسه اثرات محافظتی سدیم متیل پارابن و بنزوات سدیم بر علیه استافیلوکوک ارئوس، اشرشیاکلی، پسودوموناس ائروژینوزا در سوسپانسیون خوراکی آموکسی سیلین :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله علمی پزشکی جندی شاپور

تعداد صفحات :۱۰

سوسپانسیون خوراکی آموکسی سیلین یکی از پرمصرف ترین مشتقات پنی سیلین است، که به صورت فرآورده های چند بار مصرف بسته بندی و عرضه می گردد. معمولا احتمال آلودگی پس از ساخت این نوع فرآورده‌ها توسط مصرف کننده وجود دارد. با توجه به اینکه مصرف کننده اصلی این فرآورده‌ها اطفال فاقد سیستم ایمنی کامل می باشند، بنابراین آلودگی می تواند در آنها ایجاد عفونتهای ثانویه بنماید، مزید بر آنکه پی آمدهای اقتصادی نامطلوبی را نیز به همراه خواهد داشت. به همین جهت در این مطالعه از حد مطلوبی از مواد محافظ (سدیم متیل پارابن و بنزوات سدیم) برای جلوگیری از خطرات ناشی از میکروارگانیسم های مورد اشاره در فارماکوپه های انگلستان و آمریکا استفاده گردید، سپس با تلقیح میکروارگانیسم ها به داخل فرآورده و کشتهای مکرر بین ۶ ، ۲۴ و ۴۸ ساعت و ۷، ۱۴، ۲۱ و ۲۸ روز برای هر باکتری در سه نوبت نشان داد که سوسپانسیون ۱۲۵ میلی گرمی خوراکی آموکسی سیلین کارخانه فارابی نیازی به ماده محافظ ضدباکتریایی ندارد، اما برای کپک ها و قارچ ها باید ماده محافظ مناسب به فرآورده افزوده شود. از طرفی برای جلوگیری از آلودگیهای مراحل ساخت فرآورده های غیراستریل خوراکی نیز وجود مواد محافظ ضرورت دارد. در این مطالعه به علت اثر ضدباکتریایی آموکسی سیلین اثر محافظتی متیل پارابن مشخص نشد.

کلید واژه: آموکسی سیلین، سوسپانسیون،‌ مواد محافظ

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.