مطالعه مورد- شاهدی ارتباط بین کم خونی و تشنج ناشی از تب درکودکان ۹ ماهه تا ۵ ساله در بیمارستانهای گلستان و ابوذر شهرستان اهواز (۱۳۷۹-۱۳۷۸)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مطالعه مورد- شاهدی ارتباط بین کم خونی و تشنج ناشی از تب درکودکان ۹ ماهه تا ۵ ساله در بیمارستانهای گلستان و ابوذر شهرستان اهواز (۱۳۷۹-۱۳۷۸) دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مطالعه مورد- شاهدی ارتباط بین کم خونی و تشنج ناشی از تب درکودکان ۹ ماهه تا ۵ ساله در بیمارستانهای گلستان و ابوذر شهرستان اهواز (۱۳۷۹-۱۳۷۸)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مطالعه مورد- شاهدی ارتباط بین کم خونی و تشنج ناشی از تب درکودکان ۹ ماهه تا ۵ ساله در بیمارستانهای گلستان و ابوذر شهرستان اهواز (۱۳۷۹-۱۳۷۸)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مطالعه مورد- شاهدی ارتباط بین کم خونی و تشنج ناشی از تب درکودکان ۹ ماهه تا ۵ ساله در بیمارستانهای گلستان و ابوذر شهرستان اهواز (۱۳۷۹-۱۳۷۸) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله علمی پزشکی جندی شاپور

تعداد صفحات :۸

تشنج تب شایع ترین اختلال تشنجی کودکان بوده که در سنین بین نه ماهگی تا پنج سالگی رخ می‌دهد و بیشترین زمان ظهور آن در سنین ۱۸ ـ۱۴ ماهگی می‌باشد. علت تشنج تب ناشناخته است ولی عوامل ارثی را در ایجاد آن موثر می‌دانند. با توجه به اینکه سن وقوع تشنج تب با بروز کم خونی فقر آهن در شیرخواران همزمان اسـت و از طرف دیـگر خود آهن به عنوان جزئی از ترکیبات موجود در بعضی از آنزیم ها و انتقال دهنده های عصبی می‌بـاشد و کم خونی نیز منجربه کاهش اکسیژن‌ رسانی به بافت ‌های مختلف بدن منجمله مغز می ‌گردد، در نظر گرفتن احتمال وجود ارتباط بین کم ‌خونی و بروز تشنج تب انگیزه اصلی انجام این مطالعه بود. این بررسی انجام ودرآن یکصد کودک مبتلا به تشنج تب با یکصد کودک بیمارتب دار بدون تشنج (شامل عفونت دستگاههای تنفسی فوقانی و تحتانی، معدی ـ روده ‌ای و ادراری) مقایسه شدند. همه کودکان با تشنج تب در سنین بین نه ماهگی تا پنج سالگی بودند، زمینه رشد و تکامل طبیعی داشته، دمای بدن آنها برابر یا بالاتر از ۳۹ درجه سانتی‌ گراد بود و اثری ازعفونت در سیستم عصبی مرکزی آنها وجـود نداشت. ازهمه ۲۰۰بیمارمورد مطالعه، نمونه خون جهت تعیین هموگلوبین گرفته شد و مقادیرمربوطه با استفاده ازدستگاه شمارشگر خودکار۲ اندازه ‌گیری گردید.در بررسی بعمل آمده از یکصد کودک مبتلا به تشنج تب ۶۸ نفر پسر و ۳۲ نفردختر بودند و بیشترین گروه سنی را بچه‌ های نه ماهه تا دو ساله تشکیل می ‌دادند. میانگین سنی آنها ۱۱/۲۳ ماه بود. در ۲۹ بیمار (۲۹%) کم‌ خونی مشاهده شدکه این میزان با تعداد موارد کم‌ خونی به دست آمده درگروه شاهد (۲۹ بیمار) برابری می ‌کرد. این نتیجه مشخص نمود که نسبت شانس۳ ابتلا به تشنج در موارد با و بدون وجود کم خونی با حدود اطمینان ۹۵% بین (P value =1) 0.52-1.93 بوده که می تواند بیانگر عدم تاثیر نقش کم ‌خونی در بروز تشنج ناشی از تب باشد.

کلید واژه: تشنج تب، کم خونی، هموگلوبین، شیرخواران، کودکان

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.