مقایسه عوارض زودرس و دیررس بستن لوله های رحمی با لاپاراسکوپ در سه روش رینگ، فیلیشی کلیپ و الکتروگواگولاسیون دو قطبی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقایسه عوارض زودرس و دیررس بستن لوله های رحمی با لاپاراسکوپ در سه روش رینگ، فیلیشی کلیپ و الکتروگواگولاسیون دو قطبی دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقایسه عوارض زودرس و دیررس بستن لوله های رحمی با لاپاراسکوپ در سه روش رینگ، فیلیشی کلیپ و الکتروگواگولاسیون دو قطبی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقایسه عوارض زودرس و دیررس بستن لوله های رحمی با لاپاراسکوپ در سه روش رینگ، فیلیشی کلیپ و الکتروگواگولاسیون دو قطبی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقایسه عوارض زودرس و دیررس بستن لوله های رحمی با لاپاراسکوپ در سه روش رینگ، فیلیشی کلیپ و الکتروگواگولاسیون دو قطبی :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله علمی پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی بابل

تعداد صفحات :۹

سابقه و هدف: بستن لوله های رحمی به روش های مختلف لاپاراسکوپی از بهترین روشهای کنترل جمعیت برای افرادی است که قصد باروری ندارند این مطالعه به منظور مقایسه عوارض زودرس و دیررس حاصل از اعمال جراحی بستن لوله های رحمی به سه روش لاپاراسکوپی کواگولاسیون دو قطبی، جاگذاری فیلشی کلیپ و رینگ انجام شده است.مواد و روشها: این مطالعه تحلیلی به صورت آینده نگر در مرکز زنان دانشگاه علوم پزشکی بابل بین سالهای ۱۳۸۱-۱۳۷۵ انجام شده است. در این مطالعه ۳۳۴ بیمار (۱۸۷ نفر توسط الکتروکواگولاسیون دو قطبی، ۵۰ نفر توسط جاگذاری فیلشی کلیپ و ۹۷ نفر با جاگذاری رینگ های دوتایی سیلاستیک) با شرایط سلامت طبی، تقاضای داوطلبانه، عدم محدودیت سنی و در نیمه اول سیکل قاعدگی و با بیهوشی عمومی تحت عمل قرار گرفتند. سپس عوارض زودرس و دیررس آنها ارزیابی و داده ها با استفاده از آزمون آماری t-test و مجذور کای مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفتند.یافته ها: عوارض زودرس شامل ۴ مورد پارگی مزوی لوله و ایجاد هماتوم با روش رینگ (۴.۲%) و یک مورد با روش کواگولاسیون (۰.۵%) بوده است. اشکال در انجام پروسه عمل، درد شانه پس از عمل و طول زمان اقامت در بیمارستان بین سه گروه یکسان بوده است. درد لگنی زمان ترخیص در ۱۹.۴% بیماران رینگ، ۷% بیماران الکتروکواگولاسیون و ۶% بیماران فیلشی دیده شد. احساس بهبودی بیماران الکتروکواگولاسیون و فیلشی در ۲۴ ساعت اول (به ترتیب ۴۷.۶% و ۵۸%) اما رینگ ۹% بوده است. در مقابل احساس بهبودی بیماران رینگ پس از ۴۸ ساعت در (۵۳.۶%)، الکتروکواگولاسیون ۹.۶% و فیلشی ۱۰% بوده است. عوارض دیررس که پس از دو سال ازانجام عمل ارزیابی شدند بین سه گروه اختلافی نداشت و فقط یک مورد حاملگی با رینگ در کل بیماران مشاهده شد. متوسط زمان عمل کواگولاسیون ۲.۵±۸.۴، رینگ ۱.۶±۱۱.۸ و فیلشی ۱.۵±۱۱.۹ دقیقه بوده است.نتیجه گیری: بستن لاپاراسکوپیک لوله های رحمی به روش رینگ دارای عوارض زودرس و دیررس بالنسبه بیشتری از روش کواگولاسیون و فیلیشی کلیپ می باشد و استفاده از کواگولاسیون دو قطبی با لاپاراسکوپ تک پورت هم می تواند سریعترین روش عمل از میان سه روش فوق باشد.

کلید واژه: لاپاراسکوپی، بستن لوله های رحمی، فیلیشی کلیپ، سیلاستیک رینگ، الکتروکواگولاسیون دو قطبی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.