توصیف وضعیت ناهنجاری‌های اسکلتی دانش‌آموزان پسر مقطع راهنمایی شهرستان دماوند و ارتباط آن با منتخبی از ویژگی‌های فردی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 توصیف وضعیت ناهنجاری‌های اسکلتی دانش‌آموزان پسر مقطع راهنمایی شهرستان دماوند و ارتباط آن با منتخبی از ویژگی‌های فردی دارای ۲۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد توصیف وضعیت ناهنجاری‌های اسکلتی دانش‌آموزان پسر مقطع راهنمایی شهرستان دماوند و ارتباط آن با منتخبی از ویژگی‌های فردی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی توصیف وضعیت ناهنجاری‌های اسکلتی دانش‌آموزان پسر مقطع راهنمایی شهرستان دماوند و ارتباط آن با منتخبی از ویژگی‌های فردی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن توصیف وضعیت ناهنجاری‌های اسکلتی دانش‌آموزان پسر مقطع راهنمایی شهرستان دماوند و ارتباط آن با منتخبی از ویژگی‌های فردی :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : علوم حرکتی و ورزش

تعداد صفحات :۲۵

هدف از تحقیق حاضر بررسی ساختار جسمی دانش‌آموزان مقطع راهنمایی سنین ۱۵-۱۱ ساله شهرستان دماوند بوده است. لذا جامعه آماری این تحقیق را دانش‌آموزان شاغل به تحصیل این مقطع در سال تحصیلی ۸۲-۸۱ تشکیل داده و نمونه آماری تحقیق مجموعاً ۵% از کل جامعه تحت بررسی بوده است.ابزار اندازه‌گیری تحقیق نیز شامل پرسشنامه محقق ساخته بوده که بر اساس آن اطلاعات لازم در خصوص سن, قد, وزن, تیپ بدنی, بخش غالب بدن, سابقه فعالیت‌های بدنی و وجود یا عدم بیماری های خاص که سبب محدودیت حرکتی می‌گردد استخراج گردیده است. همچنین آزمون نیویورک جهت شناخت وضعیت طبیعی و یا وجود ناهنجاری و تغییر شکل‌های ساختاری بدن و آزمون ماتیاس به منظور سنجش میزان استقامت عضلات ناحیه شانه بوده است. تجزیه و تحلیل داده‌های تحقیق با استفاده از آمار توصیفی و نیز آزمایش فرضیه های تحقیق که بر اساس آزمون خی‌دو و با ضریب اطمینان ۹۵% نشان داده است که ۶۹.۷۳ درصد از نمونه‌های تحقیق از نقطه نظر ساختار بدنی دارای وضعیت غیر طبیعی بوده که در این میان کیفوز_ پشتی با ۶۶.۶۶ درصد شایع‌ترین ناهنجاری و انگشت چکشی با ۱.۹۶ درصد کمترین میزان را در بین نمونه‌های تحقیق دارا بوده‌اند. بطور کلی بررسی نتایج نشان داده است که بین ویژگی‌های فردی سن, قد, وزن با ناهنجاری‌های مورد بررسی ارتباط معناداری وجود نداشته است. نتایج بیانگر آن است که وابستگی میان تیپ بدنی و نوع ناهنجاری‌ها معنی‌دار نبوده است. همچنین نمونه‌ها از نظر ویژگیخای قد, وزن و سن با نتایج اجرای تست ماتیاس تفاوت معنی‌داری نداشته‌اند. لیکن از نقطه‌نظر تیپ بدنی و سابقه فعالیت ورزشی با نتایج اجرای تست ماتیاس این تفاوت معنی‌دار بوده است.

کلید واژه: وضعیت طبیعی_ وضعیت غیرطبیعی _ دانش‌آموزان مقطع راهنمایی _ ناهنجاری‌های اسکلتی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.