اثر سینرژیک‌ اینترفرون‌ گاما با داروهای‌ شیمی‌ درمانی‌ روی‌ KE-37


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 اثر سینرژیک‌ اینترفرون‌ گاما با داروهای‌ شیمی‌ درمانی‌ روی‌ KE-37 دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد اثر سینرژیک‌ اینترفرون‌ گاما با داروهای‌ شیمی‌ درمانی‌ روی‌ KE-37  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اثر سینرژیک‌ اینترفرون‌ گاما با داروهای‌ شیمی‌ درمانی‌ روی‌ KE-37،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن اثر سینرژیک‌ اینترفرون‌ گاما با داروهای‌ شیمی‌ درمانی‌ روی‌ KE-37 :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : فیزیولوژی و فارماکولوژی

تعداد صفحات :۹

استفاده همزمان از مواد موثر بر پاسخ های بیولوژیک و داروهای مورد استفاده در شیمی درمانی باعث افزایش کارایی و کاهش اثرات جانبی روشهای درمانی سرطان می گردد. هر چند مکانیسم دقیق واکنش بین این دو دسته از داروها به خوبی روشن نیست. اینترفرون گاما یکی از مدولاتورهای بیولوژیک می باشد که باعث افزایش تمایز و کاهش تکثیر سلولهای سرطانی می گردد و با داروهای ضد سرطان اثر سینرژیک دارد.
در این تحقیق با استفاده از رده سلولی KE-37 منتج شده از لوسمی لنفوبلاستیک حاد نوع T به بررسی اثر هم افزایی اینترفرون گاما با بعضی از داروهای مورد استفاده در شیمی درمانی پرداختیم.
ابتدا رده سلولی مذکور در فلاسک سلول کشت داده شد و سپس به پلیت کشت ۹۶ خانه ای منتقل گـردید. دزهـای مختلف داروهـای وین کریستین ، متیل پردنیزولون و دونوروبیسین به سوسپـانسیـون سلـولی اضافـه شـد و میـزان ۱۰۰ IU/ml اینترفرون گـامـا بـه محیط کشت سلـول ها در فـواصل زمـانی مختلف (ساعات صفر، ۸، ۳۶ و ۶۰) اضافه شد. اثر سینرژیک این داروها و اینترفرون گاما با استفاده از بررسی میزان تکثیر سلول ها با روش سنجش MTT ارزیابی گردید. نتایج به دست آمده، موید اثر سینرژیک اینترفرون گاما با وین کریستین، متیل پردنیزولون و دونوروبیسین می باشد. بدین ترتیب که اینترفرون گاما اثر سیتوتوکسیک و یا سیتواستاتیک داروهای مذکور را افزایش داده و این افزایش از لحاظ آماری معنی دار می باشد (P<0.05) علاوه بر این اضافه کردن اینترفرون گاما در ساعات ۳۶ و ۶۰ نسبت به ساعات صفر و ۸ پس از اضافه نمودن دارو در جلوگیری از رشد و تکثیر سلول ها موثرتر می باشد (P<0.05).

کلید واژه: اینترفرون‌ گاما، رده‌ سلولی‌، شیمی‌ درمانی‌

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.