بررسی برخی خصوصیات کیفی چربی کیلکای آنچوی (Clupeonella engrauliformis) در زمان نگهداری به حالت انجماد


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی برخی خصوصیات کیفی چربی کیلکای آنچوی (Clupeonella engrauliformis) در زمان نگهداری به حالت انجماد دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی برخی خصوصیات کیفی چربی کیلکای آنچوی (Clupeonella engrauliformis) در زمان نگهداری به حالت انجماد  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی برخی خصوصیات کیفی چربی کیلکای آنچوی (Clupeonella engrauliformis) در زمان نگهداری به حالت انجماد،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی برخی خصوصیات کیفی چربی کیلکای آنچوی (Clupeonella engrauliformis) در زمان نگهداری به حالت انجماد :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله علوم و فنون دریایی ایران

تعداد صفحات :۱۳

ماهی کیلکای آنچوی (Clupeonella engrauliformis)، پس از انجماد در دمای ۱۸- و ۳۰- درجه سانتی گراد نگهداری شد. برخی خصوصیات کیفی چربی نمونه ها در فواصل زمانی صفر، ۲ ، ۴ ، و ۸ ماه با اندازه گیری رطوبت (M)، چربی کل (TL)، مقدار پراکسید (PV)، مقدار تیوباربیتوریک اسید (TBA) و مقدار اسیدهای چرب آزاد (FFA) تعیین گردید. براساس نتایج در نمونه های نگهداری شده در هر دو دما، مقادیر (PV) و (FFA) افزایش معناداری با زمان نگهداری و مقادیرTL کاهش معناداری (P£۰.۰۵) با زمان نگهداری نشان می دهند. همچنین نتایج آزمونهای آماری، حاکی از کیفیت برتر چربی ماهیان کیلکای آنچوی در دمای۳۰- درجه سانتی گراد نسبت به دمای ۱۸- درجه سانتی گراد بود.

کلید واژه: کیلکای آنچوی، نگهداری در انجماد، خصوصیات کیفی، چربی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.