تصفیه بیولوژیکی پساب حاوی مواد قندی با استفاده از میکروارگانیسمها


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تصفیه بیولوژیکی پساب حاوی مواد قندی با استفاده از میکروارگانیسمها دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تصفیه بیولوژیکی پساب حاوی مواد قندی با استفاده از میکروارگانیسمها  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تصفیه بیولوژیکی پساب حاوی مواد قندی با استفاده از میکروارگانیسمها،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تصفیه بیولوژیکی پساب حاوی مواد قندی با استفاده از میکروارگانیسمها :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله علوم و صنایع غذایی

تعداد صفحات :۸

کربن از منابع غذایی رشد میکروارگانیسمها بوده و وجود آن با سایر مواد آلاینده در پساب برخی از کارخانه های مواد غذایی و راهیابی آن به منابع آب زیرزمینی سبب مشکلات زیست محیطی متعدد می شود. یکی از آلوده کننده های محیط زیست پساپ کارخانه نوشابه سازی بوده و در بعضی مواقع ژله شدن آن که در اثر مقدار زیاد بار آلی افزوده شده به پساب مورد تصفیه می باشد. در این تحقیق میکروارگانیسمهایی از سطوح مختلف کارخانه، همچنین از لجن فعال آن جدا شد. از میان این میکروارگانیسمها مخمرها به علت فعالیت در محیطی با غلظت زیاد قند و pH قلیایی انتخاب شدند. از میان ۱۲ مخمر، مخمر شماره (Pichia Satoi) 11 بیشترین کاهشTOC را نسبت به سایر مخمرها از خود نشان داد (۸۷.۵ درصد کاهش). شرایط بهینه از نظر pH، دما و دور همزن برای این مخمر به ترتیب ۹،۲۰۰ rpm 30°C بود.

کلید واژه: پساب نوشابه سازی، کربن آلی کل، مخمر، آلودگی پساب، لجن فعال، کاهش TOC

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.