مقاله هویت و شاخص های سیاست خارجی جمهوری اسلامی ایران


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله هویت و شاخص های سیاست خارجی جمهوری اسلامی ایران دارای ۲۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله هویت و شاخص های سیاست خارجی جمهوری اسلامی ایران  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله هویت و شاخص های سیاست خارجی جمهوری اسلامی ایران،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله هویت و شاخص های سیاست خارجی جمهوری اسلامی ایران :

مقاله هویت و شاخص های سیاست خارجی جمهوری اسلامی ایران که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در بهار ۱۳۸۹ در فصلنامه سیاست- مجله دانشکده حقوق و علوم سیاسی از صفحه ۳۹ تا ۵۹ منتشر شده است.
نام: هویت و شاخص های سیاست خارجی جمهوری اسلامی ایران
این مقاله دارای ۲۱ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله برساخته گرایی
مقاله هویت
مقاله شاخص های سیاست خارجی
مقاله امنیت
مقاله منافع اقتصادی

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
در این نوشتار، شاخص های سیاست خارجی جمهوری اسلامی در چارچوب مولفه های هویتی نظام، به بحث گذاشته شده است. در این راستا با توجه به ماهیت و محتوای اصول سیاست خارجی ایران، ابتدا به رهیافت بر ساخته گرایی (Constructivism) پرداخته می شود. سپس با بررسی عناصر هویتی نظام جمهوری اسلامی در قالب این رهیافت، شاخص های سیاست خارجی آن تجزیه و تحلیل می شود. سوال اصلی این است که عمده ترین شاخص سیاست خارجی ایران کدام است و تحت تاثیر کدام مولفه هویتی قرار دارد؟ همچنین این سوال مطرح است که منافع اقتصادی در شاخص های سیاست خارجی از چه جایگاهی برخوردار است؟ فرضیه های مطرح شده درپاسخ به این سوالات، عبارتند از: ۱) عمده ترین شاخص سیاست خارجی ایران، رویکرد امنیتی آن است که تحت تاثیر مولفه هویتی «امنیت گرایی» قرار دارد. ۲)رویکرد امنیتی سیاست خارجی، شاخص های معطوف به منافع اقتصادی را تحت الشعاع خود قرار می دهد. مقاله در بخش تنظیم شده است: دربخش اول: رهیافت بر ساخته گرایی در روابط بین الملل و سیاست خارجی و در بخش دوم: در چهارچوب این رهیافت، موضوع هویت و شاخض های سیاست خارجی در جمهوری اسلامی ایران مورد بحث قرار می گیرد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.