کیفیت نان تولیدی و وضعیت بهداشتی نانوایی‌ های شهر رفسنجان


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 کیفیت نان تولیدی و وضعیت بهداشتی نانوایی‌ های شهر رفسنجان دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد کیفیت نان تولیدی و وضعیت بهداشتی نانوایی‌ های شهر رفسنجان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی کیفیت نان تولیدی و وضعیت بهداشتی نانوایی‌ های شهر رفسنجان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن کیفیت نان تولیدی و وضعیت بهداشتی نانوایی‌ های شهر رفسنجان :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان

تعداد صفحات :۹

سابقه و هدف: نان قوت غالب مردم کشورهای خاورمیانه به ویژه ایران را تشکیل می‌دهد در کشورهای مختلف نان بین ۸۰-۱۸ درصد مواد غذایی مردم را تامین می‌نماید. به طور متوسط هر ایرانی روزانه ۳۵۰-۳۰۰ گرم نان مصرف می‌کند و حدود ۴۰.۲% انرژی یک فرد از نان به دست می آید. سالانه حدود ۶ میلیون تن نان در کشور تولید می‌شود که ۲ میلیون تن آن بنا به عللی از بین می‌رود. مطالعه حاضر در ارتباط با شهر رفسنجان انجام شد.مواد و روش‌ها: مطالعه به روش مقطعی بر روی تعداد ۸۱ نانوایی شهر رفسنجان از اوایل خرداد ماه تا اواخر آبان ماه ۱۳۸۱ انجام گرفت. متغیرهایی مانند pH، نمک طعام، میزان خمیر، سطح سوختگی در نان های مختلف (تافتون، سنگک و فانتزی) و وضعیت بهداشتی نانوایی‌ها مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت. یافته‌ها: نتایج این مطالعه نشان داد که ۳۶/۱۰ درصد از هر نان تولیدی خمیر بوده است. در مجموع به ازای هر قرص نان تولیدی به طور متوسط ۲/۴ سانتی‌متر مربع از سطح نان سوخته و غیرقابل مصرف بوده است. میانگین pH در کلیه نان‌ها به طور متوسط ۴/۵ بدست آمد. اما ۲/۲۲ درصد نانوایی‌ها pH نان‌ آن‌ها بیش از استاندارد است. میانگین کلی نمک موجود به ازای هر قرص نان تولیدی۳.۲۷ گرم است که زیر استاندارد ایران می‌باشد. بررسی انجام شده در ارتباط با وضعیت بهداشتی نانوایی‌ها نشان داد که تنها ۱۶ درصد نانوایی‌های شهر از سطح بهداشتی خوب و قابل قبولی برخوردار می‌باشند. نتیجه‌گیری: آموزش کارگران نانوایی‌ها، نظارت و کنترل مداوم بهداشتی، دقت و مراقبت در تهیه مواد اولیه مرغوب، انجام تحقیقات کاربردی مستمر برای بالا بردن کیفیت نان، آموزش مصرف کنندگان نسبت به نحوه نگهداری نان، اعمال تدابیر اجرایی شدید برای حذف جوش شیرین و سایر مواد شیمیایی از فرآیند تولید نان از جمله اقداماتی است که می‌تواند در جهت اصلاح امور موثر افتد.

کلید واژه: کیفیت نان، وضعیت بهداشتی، نانوایی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.