تنوع ژنتیکی ژنوتیپ های گندم بهاره از نظر انباشت ماده خشک و نیتروژن در دانه در شرایط مطلوب و تنش خشکی بعد از گرده افشانیII – عملکرد پروتئین و صفات وابسته به آن


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تنوع ژنتیکی ژنوتیپ های گندم بهاره از نظر انباشت ماده خشک و نیتروژن در دانه در شرایط مطلوب و تنش خشکی بعد از گرده افشانیII – عملکرد پروتئین و صفات وابسته به آن دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تنوع ژنتیکی ژنوتیپ های گندم بهاره از نظر انباشت ماده خشک و نیتروژن در دانه در شرایط مطلوب و تنش خشکی بعد از گرده افشانیII – عملکرد پروتئین و صفات وابسته به آن  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تنوع ژنتیکی ژنوتیپ های گندم بهاره از نظر انباشت ماده خشک و نیتروژن در دانه در شرایط مطلوب و تنش خشکی بعد از گرده افشانیII – عملکرد پروتئین و صفات وابسته به آن،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تنوع ژنتیکی ژنوتیپ های گندم بهاره از نظر انباشت ماده خشک و نیتروژن در دانه در شرایط مطلوب و تنش خشکی بعد از گرده افشانیII – عملکرد پروتئین و صفات وابسته به آن :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله علوم زراعی ایران

تعداد صفحات :۱۴

منظور بررسی تنوع ژنتیکی و مطالعه تغییرات عملکرد پروتئین و صفات وابسته به آن در دانه ژنوتیپ های گندم بهاره در شرایط مطلوب و تنش خشکی بعد از گرده افشانی، شانزده ژنوتیپ گندم (چهار ژنوتیپ گندم دوروم و دوازده ژنوتیپ گندم نان) در دو آزمایش جداگانه، هر یک در قالب طرح بلوک های کامل تصادفی با چهار تکرار در سال زراعی ۷۸-۱۳۷۷ در ایستگاه تحقیقات کشاورزی اهواز مورد ارزیابی قرار گرفتند. در یک آزمایش، آبیاری ها تا مرحله رسیدگی فیزیولوژیکی بر اساس نیاز گیاه انجام شد، در حالی که در آزمایش دیگر، آخرین آبیاری در حدود یک هفته قبل از گرده افشانی صورت گرفت. نتایج نشان داد که اثر محیط فقط برای شاخص برداشت معادل گلوکز در سطح ۱% معنی دار بود. تفاوت ژنوتیپ ها از نظر عملکرد پروتئین دانه، پروتئین کاه، شاخص برداشت نیتروژن، عملکرد پروتئین کل، شاخص غلظت پروتئین، نسبت پروتئین دانه به پروتئین کاه و شاخص برداشت معادل گلوکز در سطح ۱% و برای غلظت پروتئین دانه در سطح احتمال ۵% معنی دار بود. ژنوتیپ های دوروم از شاخص برداشت نیتروژن بالاتری برخوردار بودند، اما به دلیل عملکرد دانه کمتر، بیشترین عملکرد پروتئین دانه، از ژنوتیپ های نان به دست آمد. بجز شاخص برداشت نیتروژن در شرایط تنش، تفاوت ضرایب تنوع ژنتیکی بین ژنوتیپ های گندم دوروم و نان برای کلیه صفات مورد مطالعه در هر دو شرایط محیطی این تحقیق در سطح احتمال ۱% معنی دار بود. تفاوت در سهم صفات موثر در مدل رگرسیون چندگانه عملکرد پروتئین دانه، نشان دهنده وجود مکانیسم های سازگاری یا عکس العمل متفاوت ژنوتیپ های مختلف گندم نسبت به تغییرات شرایط محیطی است.

کلید واژه: عملکرد پروتئین، گندم، شاخص برداشت نیتروژن، رگرسیون چندگانه

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.