ارزیابی تغییرات چند عامل بیوشیمیایی در مقاومت هفت ژنوتیپ گندم (Triticum aestivum L.) به شته روسی (Diuraphis noxia)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 ارزیابی تغییرات چند عامل بیوشیمیایی در مقاومت هفت ژنوتیپ گندم (Triticum aestivum L.) به شته روسی (Diuraphis noxia) دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد ارزیابی تغییرات چند عامل بیوشیمیایی در مقاومت هفت ژنوتیپ گندم (Triticum aestivum L.) به شته روسی (Diuraphis noxia)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی ارزیابی تغییرات چند عامل بیوشیمیایی در مقاومت هفت ژنوتیپ گندم (Triticum aestivum L.) به شته روسی (Diuraphis noxia)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن ارزیابی تغییرات چند عامل بیوشیمیایی در مقاومت هفت ژنوتیپ گندم (Triticum aestivum L.) به شته روسی (Diuraphis noxia) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله علوم زراعی ایران

تعداد صفحات :۱۲

به منظور بررسی میزان تغییرات کل فنل آزاد، کل آمینواسیدهای آزاد، پرولین آزاد و کل پروتئین برگ در واکنش به آلودگی با شته روسی گندم، آزمایشی بر روی هفت ژنوتیپ گندم که دارای درجات مختلف مقاومت به شته روسی بودند، در شیراز در سال ۱۳۷۸ انجام شد. نتایج نشان داد که آلودگی ناشی از شته روسی گندم باعث ایجاد تنش در تمام ژنوتیپ ها گردید، به طوری که کل فنل آزاد در تمام ژنوتیپ ها بعد از آلودگی افزایش یافت. سطح بالای مقاومت ژنوتیپ ها با پرولین آزاد تجمع یافته قبل از آلودگی در ارتباط بود .(r=0.87, p<0.01) هم چنین بعد از آلودگی میزان پرولین آزاد در ژنوتیپ های مقاوم با سرعت بیشتری تجمع نمود. نتایج نشان داد که پروتئین کل ژنوتیپ های مقاوم نسبت به ژنوتیپ های حساس بیشتر می باشد. از طرفی آلودگی به شته روسی گندم باعث کاهش میزان پروتئین کل در تمام ژنوتیپ ها گردید. همچنین نتایج نشان داد که ارزش شاخص سمیت (نسبت کل فنل آزاد به کل آمینواسیدهای آزاد) با مقاومت گیاه به شته روسی گندم در ارتباط بوده (r=0.73, p<0.05)، به طوری که ژنوتیپ های مقاوم تر از ارزش بالاتری برخوردار بودند.

کلید واژه: گندم نان، شته روسی، فنل، پرولین، مقاومت

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.