مقاله جهانی شدن، فرانوگرایی و تحول در مفهوم توسعه سیاسی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله جهانی شدن، فرانوگرایی و تحول در مفهوم توسعه سیاسی دارای ۲۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله جهانی شدن، فرانوگرایی و تحول در مفهوم توسعه سیاسی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله جهانی شدن، فرانوگرایی و تحول در مفهوم توسعه سیاسی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله جهانی شدن، فرانوگرایی و تحول در مفهوم توسعه سیاسی :

مقاله جهانی شدن، فرانوگرایی و تحول در مفهوم توسعه سیاسی که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در بهار ۱۳۸۹ در فصلنامه سیاست- مجله دانشکده حقوق و علوم سیاسی از صفحه ۱۷۷ تا ۱۹۵ منتشر شده است.
نام: جهانی شدن، فرانوگرایی و تحول در مفهوم توسعه سیاسی
این مقاله دارای ۱۹ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله جهانی شدن
مقاله فرانوگرایی
مقاله توسعه سیاسی
مقاله رهیافت توسعه پایدار

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
جهانی شدن، فراتر از یک اصطلاح، فرایندی است که در آن توسعه دانش و فناوری های تولیدی و اطلاعاتی بسیاری از مفاهیم و پدیده های زندگی را متحول نموده و با برداشتی متفاوت رو به رو ساخته است. روابط همواره دستخوش تغییر قدرت دوباره دگرگون شده و به گونه ای متفاوت شکل گرفته اند، سطوح و ابعاد توسعه هم دچار تداخل و تلفیق بسیار شده است. در جهانی شدن مفاهیم و الگوهای توسعه متفاوت، یا حتی متعارض با مفاهیم و الگوهای ارایه شده در قالب نوگرایی می باشد و در نتیجه در بسیاری از موارد الگوهای مطرح توسعه سیاسی قابل اتکا و استناد نخواهند بود و نگرش تقلیل گرایانه عصر نوگرایی نسبت به توسعه و بسیاری دیگر از مسایل اجتماعی و سیاسی دیگر قادر نخواهد بود واقعیات موجود را به شکل دقیق مورد تجزیه و تحلیل قرار دهد. براین اساس الگویی از توسعه ایجاد می شود که هم محیطی و هم سیاسی اجتماعی است و در دو سطح داخلی و خارجی برنامه دارد، یک موقعیت جدید است و مسایلی چون تنوع و مرکزیت ارزش های انسانی، توسعه توانمندی های بشری، نقش کلیدی توسعه و کاربرد دانش، تعامل جنبه های خارجی و داخلی، نگرش همه جانبه به توسعه در ابعاد فردی، جمعی، کمی و کیفی (رهیافت توسعه پایدار)، پرهیز از تقلیل گرایی، مخالفت با تعمیم الگوی خاص به همه جوامع، کنار رفته تکتازی دولت در اجرای برنامه های توسعه و افزایش ملاحضات اقتصادی و تجاری را در بر می گیرد. روش شناسی فرانوگرایی در این فرایند، تاثیری شگرف از خود نشان می دهد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.