بررسی تنوع ژنتیکی برای عملکرد و کیفیت علوفه در فامیل های ناتنی چچم دایمی (Lolium perenne) تحت شرایط کشت فاصله دار و متراکم


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی تنوع ژنتیکی برای عملکرد و کیفیت علوفه در فامیل های ناتنی چچم دایمی (Lolium perenne) تحت شرایط کشت فاصله دار و متراکم دارای ۲۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی تنوع ژنتیکی برای عملکرد و کیفیت علوفه در فامیل های ناتنی چچم دایمی (Lolium perenne) تحت شرایط کشت فاصله دار و متراکم  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی تنوع ژنتیکی برای عملکرد و کیفیت علوفه در فامیل های ناتنی چچم دایمی (Lolium perenne) تحت شرایط کشت فاصله دار و متراکم،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی تنوع ژنتیکی برای عملکرد و کیفیت علوفه در فامیل های ناتنی چچم دایمی (Lolium perenne) تحت شرایط کشت فاصله دار و متراکم :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله علوم زراعی ایران

تعداد صفحات :۲۱

این تحقیق به منظور تعیین میزان و ماهیت تنوع ژنتیکی و ارتباط بین عملکرد علوفه خشک و سه صفت کیفی (درصد قابلیت هضم، درصد قندهای محلول در آب و درصد پروتئین خام) در یک توده دیپلوئید چچم دائمی (Lolium perenne) تحت شرایط کشت فاصله دار و متراکم انجام شد. تعداد ۲۴ ژنوتیپ به صورت تصادفی انتخاب شدند. هر یک از ژنوتیپ ها به هشت کلون تقسیم شدند و با استفاده از روش تلاقی پلی کراس، بذور فامیل های ناتنی (Half sib families) تولید شدند. سپس کلون های والدینی و بذور نتایج در شرایط کشت فاصله دار و متراکم، در قالب طرح بلوک های کامل تصادفی به مدت دو سال مورد ارزیابی قرار گرفتند. برای اندازه گیری درصد قابلیت هضم، قندهای محلول در آب و پروتئین خام از طیف سنج مادون قرمز نزدیک (NIR) استفاده شد. تجزیه ژنتیکی داده ها، نشان داد که وراثت پذیری عمومی برای صفات کیفی در کشت فاصله دار نسبتا زیاد (۰.۸- ۰.۴۸=h2b) ولی برای عملکرد علوفه متوسط بود (۰.۴۹- ۰.۲۵=h2b). مقدار وراثت پذیری خصوصی برای عملکرد علوفه کم (۰.۰۳- ۰.۰۱= h2n) بود در حالی که مقدار آن برای صفات کیفی بیشتر (۰.۹۱- ۰.۰۳=h2n) بود. نتایج نشان داد که واریانس غیر افزایشی (غالبیت) مهم ترین جز کنترل کننده عملکرد علوفه بوده است در حالی که برای صفات درصد قابلیت هضم، قندهای محلول در آب و پروتئین خام واریانس افزایشی مهم تر بود. همبستگی ژنوتیپی بین قابلیت هضم و درصد قندهای محلول در آب مثبت و معنی دار بود، در حالی که، همبستگی بین پروتئین خام و قندهای محلول منفی و معنی دار بود و این روند در هر دو شرایط کاشت پایدار بود. همبستگی ژنتیکی بین قابلیت هضم و پروتئین خام در کل منفی ولی مقدار آن کم و غیرمعنی دار بود. رابطه بین عملکرد علوفه و قابلیت هضم در دو محیط کاشت متفاوت بود، در کاشت فاصله دار، ضرایب همبستگی نزدیک به صفر ولی در کشت متراکم، ضرایب منفی ولی غیر معنی دار بودند. عملکرد علوفه با قندهای محلول همبستگی مثبت، ولی با درصد پروتئین خام همبستگی منفی و معنی دار داشت.

کلید واژه: چچم دائمی، عملکرد علوفه، کیفیت علوفه، وراثت پذیری، همبستگی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.