ارزیابی تحمل به شوری لاین های یونجه (Medicago sativa)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 ارزیابی تحمل به شوری لاین های یونجه (Medicago sativa) دارای ۲۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد ارزیابی تحمل به شوری لاین های یونجه (Medicago sativa)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی ارزیابی تحمل به شوری لاین های یونجه (Medicago sativa)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن ارزیابی تحمل به شوری لاین های یونجه (Medicago sativa) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله علوم زراعی ایران

تعداد صفحات :۲۰

یونجه(Medicago sativa) یکی از گیاهان مهم علوفه ای است که به صورت دیم و آبی در کشور کشت می گردد. یکی از عوامل موثر در کاهش تولید آن شوری منابع آب و خاک می باشد که با انتخاب ژنوتیپ های متحمل به شوری امکان تولید بیشتر و گسترش کشت این گیاه در شرایط شور کشور فراهم می گردد، لذا ۴۵ لاین یونجه بومی و وارداتی از نظر تحمل به شوری مورد بررسی قرار گرفتند. آزمایش با استفاده از طرح فاکتوریل در قالب بلوک های کامل تصادفی در گلدان های حاوی پرلایت در سه تکرار انجام شد. گیاهان تا ۴۰ روز پس از جوانه زدن با محلول غذایی هوگلند تغییر یافته آبیاری و بعد از آن تیمارهای شوری شامل ۰، ۵۰، ۱۰۰، ۱۵۰ و ۲۰۰ میلی مولار نمک در محلول های غذایی اعمال و مدت ۶۰ روز دیگر آبیاری به همین ترتیب ادامه یافت. پس از اعمال شوری هر ۱۵ روز یکبار نمونه برداری جهت تعیین وزن خشک اندام هوایی، سطح برگ و ارتفاع بوته ها انجام شد. در اثر اعمال شوری سطح برگ، وزن خشک اندام های هوایی و ریشه، ارتفاع بوته ها کاهش و نسبت ریشه به اندام هوایی افزایش یافت. بیشترین میزان همبستگی با وزن خشک اندام هوایی در شرایط شور را به ترتیب صفات وزن خشک ساقه(R2=0.98) ، وزن خشک برگ (R2=0.85) و سطح برگ R2=0.49)) نشان دادند. با استفاده از تجزیه کلاستر لاین های گلستان (۲۰۳۱۳) و فائو (۲۵۶۶) به ترتیب متحمل ترین و حساس ترین لاین ها به شوری و لاین های همدانی اهر و سیستان و بلوچستان به عنوان لاین های نیمه حساس و نیمه متحمل انتخاب شدند.

کلید واژه: یونجه، تحمل به شوری، شوری، محلول غذایی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.