بررسی تاثیر چند ترکیب فرار موجود در اسانس های گیاهی بر میزان تمایل LDL طبیعی و اکسید شده به گیرنده های مربوط در سطح سلول های آدرنال
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
بررسی تاثیر چند ترکیب فرار موجود در اسانس های گیاهی بر میزان تمایل LDL طبیعی و اکسید شده به گیرنده های مربوط در سطح سلول های آدرنال دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد بررسی تاثیر چند ترکیب فرار موجود در اسانس های گیاهی بر میزان تمایل LDL طبیعی و اکسید شده به گیرنده های مربوط در سطح سلول های آدرنال کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی تاثیر چند ترکیب فرار موجود در اسانس های گیاهی بر میزان تمایل LDL طبیعی و اکسید شده به گیرنده های مربوط در سطح سلول های آدرنال،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن بررسی تاثیر چند ترکیب فرار موجود در اسانس های گیاهی بر میزان تمایل LDL طبیعی و اکسید شده به گیرنده های مربوط در سطح سلول های آدرنال :
نام کنفرانس، همایش یا نشریه : گیاهان دارویی
تعداد صفحات :۱۰
تحقیقات متعدد و مختلف نشان داده است که غلظت بالای پلاسما و اکسیداسیون لیپوپروتئین با چگالی کم (LDL) نقش مهمی در آتروژنز دارد. تمایل LDL به گیرنده کلاسیکش در اثر اکسیداسیون کاهش مییابد و بیشتر به وسیله گیرنده رفتگر موجود در ماکروفاژها جذب میشود. در نتیجه سلولهای کف مانند تشکیل میشوند که در افزایش لایه چربی زیر اندوتلیال عروق نقش عمده دارند. در این تحقیق اثر آنتی اکسیداتیو ۸ ترکیب فرار موجود در اسانسهای گیاهی به نامهای آنتول (Anethol)، اوژنول (Eugenol)، لیمونن (Limonene)، لینالول (Linalool)، پارا ـ سیمول(P-Cymol)، پولگون (Pulegone)، تیمول (Thymol) و ژرانیول (Geraniol) همچنین تأثیر آنها بر میزان تمایل LDL طبیعی و اکسیده (با ++CU )بر گیرندهاش در سلولهای بافت آدرنال گوسفند در حضور LDL نشاندار با فلورسئین ایزوتیوسیانات ( FITC) مورد بررسی قرار گرفت.نتایج آزمایشهای فوق نشان میدهند که اوژنول و تیمول از خاصیت آنتی اکسیداتیو بالاتری برخوردار هستند و بیشترین اثر را نیز بر روی برداشت LDL (اکسیده و طبیعی) توسط سلولهای آدرنال دارند. ترتیب اثر این ترکیبات برروی LDL اکسیده به صورت زیر:پولگون < آنتول < لینالول < پارا ـ سیمول < ژرانیول < لیمونن < اوژنول تیمول و بر روی LDL طبیعی به ترتیب زیر میباشد: آنتول < پولگون < ژرانیول < لیمونن < پارا ـ سیمول < لینالول < تیمول اوژنولبررسی انجام شده نشان میدهد که این ترکیبات به خصوص تیمول و اوژنول دارای اثر آنتی اکسیداتیو بوده و احتمالاً به خاطر دارا بودن خاصیت چربی دوستی (لیپوفیلیک) توانستهاند بر ذره LDL تأثیر گذارده و تمایل آن را به گیرندهاش تغییر دهند. لذا پس از تحقیقات بیشتر میتوان از این ترکیبات جهت استفادههای بالینی به خصوص آترواسکلروز و کاهش کلسترول استفاده نمود.
کلید واژه: لیپوپروتئین با چگالی کم، آنتیاکسیداتیو، آترواسکلروز، اسانس
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.