بررسی میزان شیوع Dry Socket در مراجعه ‌کنندگان به بخش جراحی دانشکده دندانپزشکی دانشگاه علوم ‌پزشکی تهران (مهرماه ۷۶ تا تیرماه ۷۷)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی میزان شیوع Dry Socket در مراجعه ‌کنندگان به بخش جراحی دانشکده دندانپزشکی دانشگاه علوم ‌پزشکی تهران (مهرماه ۷۶ تا تیرماه ۷۷) دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی میزان شیوع Dry Socket در مراجعه ‌کنندگان به بخش جراحی دانشکده دندانپزشکی دانشگاه علوم ‌پزشکی تهران (مهرماه ۷۶ تا تیرماه ۷۷)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی میزان شیوع Dry Socket در مراجعه ‌کنندگان به بخش جراحی دانشکده دندانپزشکی دانشگاه علوم ‌پزشکی تهران (مهرماه ۷۶ تا تیرماه ۷۷)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی میزان شیوع Dry Socket در مراجعه ‌کنندگان به بخش جراحی دانشکده دندانپزشکی دانشگاه علوم ‌پزشکی تهران (مهرماه ۷۶ تا تیرماه ۷۷) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله دندانپزشکی (دانشگاه علوم پزشکی تهران)

تعداد صفحات :۸

حفره خشک (Dry Socket) یکی از عوارض نسبتا شایع در آوردن دندانها می باشد. اتیولوژی و پاتوژنز این عارضه کاملا شناخته شده نیست و فاکتورهای متعددی به عنوان عوامل مستعدکننده این عارضه مطرح شده اند. در راستای نیاز به انجام تحقیقات بیشتر در مورد میزان شیوع و اتیولوژی این عارضه، مطالعه حاضر در بخش جراحی دهان و فک و صورت دانشکده دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران به صورت مقطعی از اول مهر ماه سال ۱۳۷۶ تا پایان تیرماه سال ۱۳۷۷ انجام شد. در این مدت تعداد دندانهای کشیده شده ۴۸۸۰ مورد و تعداد بیمارانی که با عارضه حفره خشک به بخش مراجعه نمودند، ۲۵ مورد بود. در این مطالعه عوامل موثر شامل: سن، جنس، نوع دندان کشیده شده، علایم عارضه، وارد شدن تراما حین کشیدن دندان، سابقه عفونت دندان، سطح بهداشت دهان، استعمال دخانیات و ابتلا به بیماریهای سیستمیک بود. نتایج نشان داد که شیوع حفره خشک در بخش جراحی دهان و فک و صورت این دانشکده حدود ۵/۰% و در خانمها بیش از دو برابر آقایان بود. این حفره در ناحیه مولرهای سوم فک پایین به میزان قابل ملاحظه ای بیشتر از نواحی دیگر مشاهده گردید.

کلید واژه: تشخیص حفره خشک، التهاب آلوئول، تورم استخوان، اتیولوژی حفره خشک

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.