تحلیل و بررسی نقش عوامل توپوگرافی و مرفوژنز در خندق زایی (مطالعه موردی: دامنه های شمالی قوشه داغ بین اهر و مشکین شهر)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تحلیل و بررسی نقش عوامل توپوگرافی و مرفوژنز در خندق زایی (مطالعه موردی: دامنه های شمالی قوشه داغ بین اهر و مشکین شهر) دارای ۲۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تحلیل و بررسی نقش عوامل توپوگرافی و مرفوژنز در خندق زایی (مطالعه موردی: دامنه های شمالی قوشه داغ بین اهر و مشکین شهر)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تحلیل و بررسی نقش عوامل توپوگرافی و مرفوژنز در خندق زایی (مطالعه موردی: دامنه های شمالی قوشه داغ بین اهر و مشکین شهر)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تحلیل و بررسی نقش عوامل توپوگرافی و مرفوژنز در خندق زایی (مطالعه موردی: دامنه های شمالی قوشه داغ بین اهر و مشکین شهر) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : پژوهشهای جغرافیایی

تعداد صفحات :۲۴

به لحاظ شرایط حاکم و وجود بستر مساعد (از نظر لیتولوژی، پدولوژی و توپوگرافی)، دامنه های شمالی قوشه داغ از نظر وقوع حرکات توده ای (لغزش و ریزش و …) از ناپایدارترین و همچنین از نظر تشکیل و توسعه خندق ها، از مستعدترین مناطق محسوب می شود. در اثر تشکیل و توسعه خندق ها در منطقه مقدار قابل کشت سطوح شیب دار در اختیار شبکه های زهکشی قرار می گیرند. به همین دلیل بررسی و مطالعه دقیق علل تشکیل و توسعه خندق ها در منطقه از اهمیت زیادی برخوردار است. در بررسی علل و عوامل خندق زایی، نقش عوامل مرفوژنز و توپوگرافی همواره مدنظر قرار دارد. شیب و طول دامنه، اختلاف ارتفاع، شکل دامنه به عنوان مهمترین عوامل توپوگرافی در نحوه جریان رواناب ها و افزایش و یا کاهش قدرت فرسایش دهی آنها نقش عمده ای ایفا می کند. در مقاله حاضر از طریق روش های کمی، رابطه عوامل توپوگرافی در توسعه سر خندق ها مورد تجزیه و تحلیل کمی قرار گرفته است. نتایج حاصل از این تجزیه و تحلیل ها نشان می دهد که سهم طول دامنه در طویل شدن خندق های منطقه به مراتب بیش از سایر عوامل توپوگرافی دخیل در رشد خندق ها است؛ به طوری که اگر طول دامنه افزایش یابد و سایر عوامل ثابت نگاه داشته شوند، پتانسیل فرسایش خاک در سطوح شیب دار ۲.۵ برابر افزایش خواهد یافت. سهم دامنه های مقعر که در اثر عمل برفساب و لغزش (و یا بنحوی در اثر تغییر در شیب دامنه ها) پدید می آیند، در تشکیل و توسعه خندق های منطقه قابل توجه است. خندق های متعددی که در پای چنین دامنه هایی پدید آمده اند از نقش و سهم مهم دامنه های مذکور در تشکیل و توسعه خندق ها حکایت می کنند.

کلید واژه: فرسایش خندقی، خندق زایی، فروسایی، تولید رسوب، فرسایش خاک، عوامل توپوگرافی، دامنه های شمالی قوشه داغ

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.