مقاله ارزیابی الکتروشیمیایی خوردگی جوش های ترمیمی فولاد زنگ نزن۱۷-۴ PH  در محلول ۳?۵ درصد وزنی کلرید سدیم


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله ارزیابی الکتروشیمیایی خوردگی جوش های ترمیمی فولاد زنگ نزن۱۷-۴ PH  در محلول ۳?۵ درصد وزنی کلرید سدیم دارای ۱۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ارزیابی الکتروشیمیایی خوردگی جوش های ترمیمی فولاد زنگ نزن۱۷-۴ PH  در محلول ۳?۵ درصد وزنی کلرید سدیم  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزیابی الکتروشیمیایی خوردگی جوش های ترمیمی فولاد زنگ نزن۱۷-۴ PH  در محلول ۳?۵ درصد وزنی کلرید سدیم،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ارزیابی الکتروشیمیایی خوردگی جوش های ترمیمی فولاد زنگ نزن۱۷-۴ PH  در محلول ۳?۵ درصد وزنی کلرید سدیم :

مقاله ارزیابی الکتروشیمیایی خوردگی جوش های ترمیمی فولاد زنگ نزن۱۷-۴ PH در محلول ۳۵ درصد وزنی کلرید سدیم که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در تابستان ۱۳۸۹ در فرآیندهای نوین در مهندسی مواد (مهندسی مواد مجلسی) از صفحه ۹ تا ۱۷ منتشر شده است.
نام: ارزیابی الکتروشیمیایی خوردگی جوش های ترمیمی فولاد زنگ نزن۱۷-۴ PH در محلول ۳۵ درصد وزنی کلرید سدیم
این مقاله دارای ۹ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله فولاد زنگ نزن ۱۷-۴ PH
مقاله عملیات حرارتی بعد از جوشکاری
مقاله خوردگی گالوانیک
مقاله پلاریزاسیون پتانسیودینامیک

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
در این تحقیق، رفتار خوردگی جوش های ترمیمی فولاد ۱۷-۴ PH در محلول ۳۵% کلرید سدیم، با اندازه گیری های الکتروشیمیایی مطالعه گردید. همچنین اثر سه عملیات حرارتی بعد از جوشکاری، آنیل انحلالی به همراه پیرسازی در دماهای ۴۸۰، ۵۵۰ و ۶۲۰ درجه سانتی-گراد بر روی مقاومت به خوردگی بررسی گردید. نتایج پلاریزاسیون پتانسیودینامیک نشان داد که عملیات جوشکاری دامنه رویین شدن را در ناحیه جوش با افزایش پتانسیل حفره دار شدن بهبود داد. در مقابل ناحیه متاثر از حرارت بیشترین دانسیته جریان رویین شدن و کمترین مقاومت به خوردگی حفره ای را دارا بود. با اعمال عملیات حرارتی بعد از جوشکاری، ناحیه متاثر از حرارت از بین رفت و ناحیه رویین شدن فلز جوش با افزایش پتانسیل حفره دار شدن بهبود یافت. همچنین نتایج خوردگی گالوانیک نشان داد که عملیات حرارتی بعد از جوشکاری مقاومت به خوردگی گالوانیک را بهبود می بخشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.