برنتانو و نظریه التفاتی بودن آگاهی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 برنتانو و نظریه التفاتی بودن آگاهی دارای ۱۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد برنتانو و نظریه التفاتی بودن آگاهی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی برنتانو و نظریه التفاتی بودن آگاهی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن برنتانو و نظریه التفاتی بودن آگاهی :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مدرس علوم انسانی

تعداد صفحات :۱۸

در سال ۱۸۷۴ میلادی، “فرانتس برنتانو” نظریه “التفاتی بودن” را در فلسفه ذهن مطرح کرد. این مفهوم بعدها به مفهومی کلیدی در فلسفه پدیدار شناسی تبدیل گردید که به وسیله شاگرد برنتانو، “ادموندهوسرل” تأسیس شد.
برمبنای نظریه “التفاتی بودن” تمایز بین حالات نفسانی و پدیده های فیزیکی در التفاتی بودن حالات نفسانی و غیر التفاتی بودن پدیده های فیزیکی است. هر حالت نفسانی مانند تفکر، عشق، نفرت، امید و آگاهی دارای نوعی سمتگیری است و رو به چیزی دارد: تفکر در باره چیزی است؛ چیزی معشوق یا منفور می شود؛ و انسان به چیزی امید و از چیزی آگاهی دارد.
از منظر برنتانو، متعلَّق حالات نفسانی لزوماً وجود خارجی ندارد: انسان به اسب تک شاخ می اندیشد، اما اسب تک شاخ وجود خارجی ندارد. بنا بر این “التفاتی بودن” یا “دربارگی”، جهتگیری حالات نفسانی به سوی اموری است که ممکن است وجود خارجی داشته یا نداشته باشند.
نظریه “غیربازنمابودن ایده ها” که به وسیله “جرج بارکلی” ارائه شد و ساخت و پرداخت آن را “دیوید هیوم” به عهده گرفت، ایدئالیسم و شکاکیت را به دنبال داشت. نظریه التفاتی بودن آگاهی در تقابل با نظریه یاد شده و به سخن دیگر واکنشی در برابر ایدئالیسم و شکاکیت بود.

کلید واژه: فرانتس برنتانو، حیث التفاتی، داده حسی، واقع گرایی غیرمستقیم

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.