مقاله نتایج یک روش کنترل پروگزیمال آیورت در ۵۷ بیمار مبتلا به آنوریسم آیورت شکمی پاره شده در بیمارستان شهدای تجریش


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله نتایج یک روش کنترل پروگزیمال آیورت در ۵۷ بیمار مبتلا به آنوریسم آیورت شکمی پاره شده در بیمارستان شهدای تجریش دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله نتایج یک روش کنترل پروگزیمال آیورت در ۵۷ بیمار مبتلا به آنوریسم آیورت شکمی پاره شده در بیمارستان شهدای تجریش  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله نتایج یک روش کنترل پروگزیمال آیورت در ۵۷ بیمار مبتلا به آنوریسم آیورت شکمی پاره شده در بیمارستان شهدای تجریش،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله نتایج یک روش کنترل پروگزیمال آیورت در ۵۷ بیمار مبتلا به آنوریسم آیورت شکمی پاره شده در بیمارستان شهدای تجریش :

مقاله نتایج یک روش کنترل پروگزیمال آیورت در ۵۷ بیمار مبتلا به آنوریسم آیورت شکمی پاره شده در بیمارستان شهدای تجریش که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در تابستان ۱۳۸۹ در نشریه جراحی ایران از صفحه ۵۰ تا ۵۶ منتشر شده است.
نام: نتایج یک روش کنترل پروگزیمال آیورت در ۵۷ بیمار مبتلا به آنوریسم آیورت شکمی پاره شده در بیمارستان شهدای تجریش
این مقاله دارای ۷ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله آنوریسم
مقاله آیورت شکمی

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
زمینه و هدف: آنوریسم آیورت شکمی یک بیماری عروقی خطرناک می باشد که در صورت عدم درمان مناسب نتایج فاجعه باری به دنبال خواهد داشت. پیامد و بقای بیمار پس از جراحی ترمیم آنوریسم آیورت پاره شده به کنترل سریع و مطمین بخش پروگزیمال آیورت بستگی دارد. این مطالعه طراحی شده است تا نتایج استفاده از کاتتر فولی شماره fr 24-20 را به عنوان کنترل کننده خونریزی در بخش پروگزیمال و بالاتر از شریان رنال، در بیماران دچار آنوریسم آیورت پاره شده مورد بررسی قرار دهد. مواد و روش ها: مطالعه اخیر مطالعه ای توصیفی به صورت گزارش مجموعه موردی (Case-Series) در جهت ارایه نتایج روش کنترل اولیه پروگزیمال آیورت بصورت اندولومینال می باشد. در این روش با استفاده از قرار دادن سوند فولی شماره fr 24-20 (برحسب اندازه قطر ایورت) از طریق ساک آنوریسم در محل بالای شریان های رنال کنترل اولیه گرفته می شود. سپس تبدیل آن به روش کنترل مطمین از ناحیه گردن آنوریسم با استفاده از کلامپ ساتنسکی انجام می شود. بروز عوارض حین و بعد از عمل و میزان مرگ و میر آن با روش های دیگر در مطالعات قبلی مقایسه شده است. برای گزارش متغیرهای کمی از میانگین، انحراف معیار و دامنه و برای متغیرهای کیفی از فراوانی و نسبت استفاده شده است. یافته ها: این مطالعه بر روی ۵۷ مورد آنوریسم آیورت شکمی پاره شده ای که طی سال های ۱۳۷۵ الی ۱۳۸۶ در بیمارستان شهدای تجریش تحت عمل جراحی قرار گرفتند، انجام گرفت. از ۵۷ مورد بیمار مبتلا به RAAA که به اورژانس رسیدند، ۲۲ مورد (۳۸۵%) در اورژانس فوت کردند. میزان مرگ و میر در افرادی که تحت عمل جراحی قرار گرفتند، ۲۶ مورد از ۳۵ مورد بود که ۶۸۷% آنها در ۲۴ ساعت اول فوت کردند. نوع و میزان عوارض بعد از عمل عبارت بود از دیالیز ۸ مورد (۲۲۹%)، ایسکمی گوارشی ۳ مورد (۶۸%)، سکته قلبی ۲ مورد (۷۵%)، سکته مغزی ۱ مورد (۹۲%)، ترومبوز ورید عمقی ۱ مورد (۹۲%) بود. نتیجه گیری: استفاده از سوند فولی برای کنترل قسمت پروگزیمال آیورت با مورتالیتی و موربیدیتی کمتری همراه است و استفاده از این روش جدید می تواند بهبود نتایج را به دنبال داشته باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.