مقاله تاثیر دمای تمپر بر سختی و خواص کششی فولاد API 5CT T95


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
9 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تاثیر دمای تمپر بر سختی و خواص کششی فولاد API 5CT T95 دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تاثیر دمای تمپر بر سختی و خواص کششی فولاد API 5CT T95  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر دمای تمپر بر سختی و خواص کششی فولاد API 5CT T95،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تاثیر دمای تمپر بر سختی و خواص کششی فولاد API 5CT T95 :

مقاله تاثیر دمای تمپر بر سختی و خواص کششی فولاد API 5CT T95 که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در بهار ۱۳۸۹ در فرآیندهای نوین در مهندسی مواد (مهندسی مواد مجلسی) از صفحه ۶۷ تا ۷۱ منتشر شده است.
نام: تاثیر دمای تمپر بر سختی و خواص کششی فولاد API 5CT T95
این مقاله دارای ۵ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله فولاد API 5CT T95
مقاله خواص مکانیکی
مقاله دمای بازپخت

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
فولاد API 5CT T95 محدوده وسیعی از کاربرد را در صنایع نفت دارد. ساخت تجهیزاتی که قبلا در شرکت های فولادسازی خارجی انجام می گرفت، اخیرا در شرکت های فولادسازی داخل کشور شروع شده است و با توجه به کاربرد بسیار حساس و بحرانی این فولاد، مطالعه و تحقیق در زمینه موضوع مورد بحث از اهمیت فوق العاده ای برخوردار است. این فولاد پس از ذوب، شمش ریزی و شکل دهی جهت حصول خواص مکانیکی عالی تحت عملیات حرارتی سخت کاری و بازپخت قرار می گیرد. رسم نمودار بازپخت فولاد مذکور (تاثیر دمای بازپخت بر سختی، استحکام کششی، استحکام تسلیم، درصد ازدیاد طول نسبی ودرصد کاهش سطح مقطع نسبی) که در منابع مختلف موجود نیست، هدف این تحقیق است. بدین منظور تعدادی نمونه کشش از جنس فولاد فوق الذکر تهیه گردید. تمام نمونه ها در دمای ۸۹۰ درجه سانتی گراد آستنیته و پس از کوئنچ در آب، هر نمونه در یک دمای ثابت (شامل ۵۷۰، ۶۰۰، ۶۲۰، ۶۳۵، ۶۵۰، ۶۶۰، ۶۷۰، ۶۸۰ و ۷۰۰ درجه سانتی گراد) بازپخت شد. آنگاه نمونه های مذکور تحت تست کشش قرار گرفتند و سختی آنها مورد بررسی قرار گرفت. نتایج منجر به رسم نمودار تمپر فولاد که راهنمای اصلی عملیات حرارتی است، گردید.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.