مقاله تاثیر فرآیند VAR بر خواص مکانیکی، اتم های گازی و آخال های موجود در آلیاژ ۱۸Ni-9Co-5Mo تولید شده به روش VIM


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تاثیر فرآیند VAR بر خواص مکانیکی، اتم های گازی و آخال های موجود در آلیاژ ۱۸Ni-9Co-5Mo تولید شده به روش VIM دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تاثیر فرآیند VAR بر خواص مکانیکی، اتم های گازی و آخال های موجود در آلیاژ ۱۸Ni-9Co-5Mo تولید شده به روش VIM  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر فرآیند VAR بر خواص مکانیکی، اتم های گازی و آخال های موجود در آلیاژ ۱۸Ni-9Co-5Mo تولید شده به روش VIM،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تاثیر فرآیند VAR بر خواص مکانیکی، اتم های گازی و آخال های موجود در آلیاژ ۱۸Ni-9Co-5Mo تولید شده به روش VIM :

مقاله تاثیر فرآیند VAR بر خواص مکانیکی، اتم های گازی و آخال های موجود در آلیاژ ۱۸Ni-9Co-5Mo تولید شده به روش VIM که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در بهار ۱۳۸۹ در فرآیندهای نوین در مهندسی مواد (مهندسی مواد مجلسی) از صفحه ۱۱ تا ۲۰ منتشر شده است.
نام: تاثیر فرآیند VAR بر خواص مکانیکی، اتم های گازی و آخال های موجود در آلیاژ ۱۸Ni-9Co-5Mo تولید شده به روش VIM
این مقاله دارای ۱۰ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله ذوب مجدد قوسی تحت خلا
مقاله فولاد ماریجینگ C300
مقاله ذوب القایی تحت خلا
مقاله خواص مکانیکی
مقاله آخال
مقاله اتم های گازی

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
فولادهای ماریجینگ گروهی از فولادها هستند که دارای استحکام و چقرمگی شکست بالایی می باشند. به منظور پایین نگهداشتن عناصر ناخالصی در این فولادها که برای ایجاد استحکام و چقرمگی بالا ضروری می باشد و همچنین به دلیل وجود عناصر آلیاژی فعال در آنها، استفاده از روش های ذوب، تصفیه و ریخته گری پیشرفته نظیر فرآیندهای تحت خلا همواره در تولید فولادهای ماریجینگ مورد توجه بوده است. در این تحقیق فرآیند ذوب مجدد قوسی تحت خلا بر روی دو فولاد ماریجینگ حاوی مقادیر ۰۶۵ و ۱ درصد وزنی تیتانیم که به روش ذوب القایی تحت خلا تولید شده بودند، انجام شد. این فرآیند باعث شد علاوه بر کاهش اتم های گازی (تا میزان ۱۴%)، بر میزان داکتیلیته به اندازه ۳۰% و بر مقدار مقاومت به ضربه فولاد در حدود ۴۷% افزوده شود. همچنین با مقایسه دو فولادC300 حاوی ۰۶۵ و ۱ درصد وزنی تیتانیم که به روش ذوب دوگانه (VIM+VAR) تولید شده اند، مشخص شد که افزایش تیتانیم از ۰۶۵ به ۱ درصد وزنی باعث افزایش اندکی در مقادیر استحکام و سختی و نیز کاهش ناچیزی در مقادیر انعطاف پذیری و مقاومت به ضربه فولاد می شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.