مقاله بقا بیماران پیوند ریه بیمارستان دکتر مسیح دانشوری


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بقا بیماران پیوند ریه بیمارستان دکتر مسیح دانشوری دارای ۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بقا بیماران پیوند ریه بیمارستان دکتر مسیح دانشوری  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بقا بیماران پیوند ریه بیمارستان دکتر مسیح دانشوری،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بقا بیماران پیوند ریه بیمارستان دکتر مسیح دانشوری :

مقاله بقا بیماران پیوند ریه بیمارستان دکتر مسیح دانشوری که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در بهار ۱۳۸۹ در نشریه جراحی ایران از صفحه ۱۶ تا ۲۱ منتشر شده است.
نام: بقا بیماران پیوند ریه بیمارستان دکتر مسیح دانشوری
این مقاله دارای ۶ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله پیوند ریه
مقاله میزان بقا
مقاله فیبروز ریوی
مقاله برونشکتازی
مقاله سیستیک فیبروزیس

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
زمینه و هدف: پیوند ریه درمان نهایی بسیاری از بیماران با بیماری پیشرفته ریوی است. پیچیدگی این روش، کمبود بیماران دهنده، کمبود مراکز تخصصی پیوند ریه و هزینه بالای آن برخی از مشکلات پیش روی پیشرفت این روش هستند. با وجود انجام بیش از ۳۰ مورد پیوند ریه در کشورمان، تا به حال میزان بقا این بیماران گزارش نشده است. از اینرو، هدف از مطالعه حاضر گزارش میزان بقا این بیماران در مرکز تحقیقات پیوند ریه بیمارستان دکتر مسیح دانشوری است.
مواد و روش ها: با استفاده از بانک اطلاعاتی بیماران پیوند ریه مرکز تحقیقات پیوند ریه بیمارستان دکتر مسیح دانشوری، اطلاعات بیماران پیوندی در سال های ۱۳۷۹ لغایت ۱۳۸۸ استخراج شد. این بیمارستان یک بیمارستان دانشگاهی است و مرکز ارجاع برای پیوند ریه در ایران می باشد. میزان بقا با استفاده از جداول عمر و روش کاپلان مایر محاسبه شد.
یافته ها: در مدت مذکور ۳۳ بیمار تحت پیوند ریه قرار گرفتند. ۲۵ بیمار (۷۶%) مرد بودند و میانگین سنی آنها ۱۵±۳۸ سال بود. علل پیوند عبارت بودند از: فیبروز ریوی (۲۲نفر، ۶۷(%، COPD (5نفر، ۱۵%)، برونشکتازی (۴نفر، ۱۲%)، و سیستیک فیبروزیس (۲نفر، ۶%). ۲۲ مورد (۶۷%) پیوند ریه یک طرفه و ۱۱ مورد (۳۳%) پیوند ریه دو طرفه انجام شد. میزان بقا یک و پنج ساله تمام بیماران به ترتیب ۳۳% و ۲۴% و میانگین و میانه بقا آنها به ترتیب ۳۲ و ۱۷ ماه بود. در بیمارانی که پس از دو هفته زنده مانده بودند، میزان بقا یک و پنج ساله به ترتیب ۵۱% و ۳۶% و میانگین و میانه بقا آنها به ترتیب ۴۵۸ و ۲۰۸ ماه بود.
نتیجه گیری: مطالعه حاضر نشان داد که میزان های بقا بیماران پیوند ریه این مرکز در مقایسه با آمارهای جهانی در سطح پایین تری قرار دارند. اگرچه تجربه جدید جراحی پیوند، وضعیت نامطلوب بیماران انتخاب شده از نظر نوع بیماری و شدت آن و نیز خصوصیات فردی بیماران (تحصیلات و وضعیت اقتصادی اجتماعی پایین) تا حدی توضیح دهنده این علل هستند، اما برنامه ریزی در جهت ارتقای بهبود بقا این بیماران ضروری به نظر می رسد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.