مقاله فاکتورهای پیش آگهی کننده در میزان بقا بیماران با سرطان کولورکتال پس از جراحی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
13 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله فاکتورهای پیش آگهی کننده در میزان بقا بیماران با سرطان کولورکتال پس از جراحی دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله فاکتورهای پیش آگهی کننده در میزان بقا بیماران با سرطان کولورکتال پس از جراحی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله فاکتورهای پیش آگهی کننده در میزان بقا بیماران با سرطان کولورکتال پس از جراحی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله فاکتورهای پیش آگهی کننده در میزان بقا بیماران با سرطان کولورکتال پس از جراحی :

مقاله فاکتورهای پیش آگهی کننده در میزان بقا بیماران با سرطان کولورکتال پس از جراحی که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در بهار ۱۳۸۹ در نشریه جراحی ایران از صفحه ۵۰ تا ۵۶ منتشر شده است.
نام: فاکتورهای پیش آگهی کننده در میزان بقا بیماران با سرطان کولورکتال پس از جراحی
این مقاله دارای ۷ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله سرطان کولورکتال
مقاله جراحی
مقاله میزان بقا

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
زمینه و هدف: سرطان کولورکتال، یکی از شایعترین بدخیمی ها می باشد. تشخیص زودهنگام و در مراحل ابتدایی تاثیر زیادی در پیش آگهی بیماران دارد. در مطالعه حاضر، تاثیر عواملی مثل مرحله بیماری، سن، جنس، مرحله و محل تومور بر پیش آگهی بیماران با سرطان کولورکتال در طی دوره پنج ساله بررسی شده است.
مواد و روش ها: بیمارانی که با تشخیص سرطان کولورکتال در بین سال های ۱۳۷۸ الی ۱۳۸۱ در بخش جراحی بیمارستان شریعتی تهران تحت عمل جراحی قرار گرفته بودند، وارد مطالعه شدند. بیماران با عود سرطان کولورکتال یا با سابقه شیمی درمانی قبل از عمل حذف شدند و ۱۰۹ بیمار تحت آنالیز قرار گرفتند. منحنی های بقا توسط روش Kaplan-Meier ترسیم شدند. فاکتورهای بررسی شده شامل سن، جنس، مرحله TNM، متاستاز دوردست، درجه، تهاجم عروقی و لنفاوی، محل تومور، سطح CEA قبل از عمل و تست های عملکرد کبدی بودند. آنالیز چند متغیره بر اساس Cox-Regression Analysis انجام شد.
یافته ها: میانگین طول عمر بیماران ۲۸ ± ۴۲۸ ماه بود. بقا ۱ و ۳ و ۵ ساله به ترتیب ۷۲% و ۵۴% و ۴۷% بودند. براساس آنالیز تک متغیره، سن (P<0.001) مرحله (P<0.001) عمق نفوذ (P=0.015) درگیری غدد لنفاوی (P=0.016) متاستاز دوردست (P<0.001) درجه (P=0.005) و سطح CEA سرم قبل از عمل بالای ۵ng.ml (P=0.021) در میزان بقا بیماران موثر بودند. در آنالیزCox-Regression سن (P=0.001) مرحله (P=0.001) و درجه (P=0.008) به عنوان فاکتورهای غیر وابسته در میزان بقاء بیماران مشخص شدند.
نتیجه گیری: سن، مرحله TNM متاستاز دوردست، درجه، تهاجم عروقی و لنفاوی و سطح CEA قبل از عمل، فاکتورهای مهم در پیش آگهی میزان بقا بیماران سرطان کولورکتال پس از جراحی می باشند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.